O Mάνσφιλντ θα είναι εδω, για το “διπλό” πάρτι με Κόροιβο και Έσπερο!

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας δεν χάνει με τίποτε τους δύο αγώνες μέσα σε τέσσερις ημέρες, που έχει να δώσει στο “καυτό” Ιβανώφειο η ομάδα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ακόμη και από τις ΗΠΑ, ο Μπομπ Μάνσφιλντ καθημερινά ασχολείται ακόμα και με τις λεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν στον μπασκετικό Ηρακλή.

Μέσω των αναρτήσεών του, περνά μηνύματα μετά τους αγώνες της ομάδας, ενώ επιθυμεί και φροντίζει να βρίσκεται όσο το δυνατόν συχνότερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ζει από κοντά τα τεκταινόμενα και κυρίως την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Ιβανωφείου.

Αυτό σχεδιάζει να πράξει και τωρα, ενόψει των δύο συνεχόμενων αγώνων του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, με Κόροιβο, το Σάββατο 2/3 – 17:00 και στην εμβόλιμη αγωνιστική, με Έσπερο, την Τετάρτη 6/3 – 17:00, με τον Αμερικανό επιχειρηματία να έχει προγραμματίσει την εντός της εβδομάδας έλευσή του, προκειμένου να είναι παρών στο “διπλό” πάρτι του κόσμου!

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνοδεύεται και από κάποιο στέλεχος της επενδυτικής ομάδας, που στηρίζει το project του στον Ηρακλή, όπως έπραξε κατά την προηγούμενη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, όταν συνοδεύθηκε από τον Άαρον Φάζουλακ.

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top