Κωστόπουλος: “Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη”

Οι τοποθετήσεις του “κυανόλευκου” μπακ για την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Σπύρου Κωστόπουλου στη Metrosport:

“Νιώθω πολύ ωραία απ’ τη πρώτη στιγμή που ήρθα. Ολα τα παιδιά με υποδέχτηκαν με ωραίο τρόπο και με βοήθησαν να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στ’ αποδυτήρια κι αυτό νομίζω ότι βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι, το’ χει αποδείξει πολλές φορές και τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη. 

Εγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους απ’ τον Ιανουάριο και μετά. Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα ενισχύθηκε και νομίζω ότι παρουσιάζει μια καλύτερη εικόνα σχετικά με πιο πριν. Για πολύ λίγο η ομάδα δε κατάφερε να μπει στα play off κι αυτό είναι κάτι που μας στενοχώρησε πολύ και συνεχίζει να μας στενοχωρεί ακόμα και τώρα. Ολοι ξέρουμε ότι η θέση του Ηρακλή σε καμία περίπτωση δεν είναι στα play out. Παρόλα αυτά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν υψηλότερα βαθμολογικά. Τα play out είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων που συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μια αρκετά καλή πορεία και θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος. Εχουμε ακόμα τρία σημαντικά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε. 

Ο κύριος Παπαδόπουλος από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα προσπαθεί να μας ανεβάσει τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση.

Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και νομίζω ότι είμαστε ένα πολύ δυνατό σύνολο που αρνείται να χάσει ακόμα κι όταν οι συνθήκες είναι εναντίον μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top