Έχασε ευκαιρία νίκης…

Ο Ηρακλής προηγήθηκε με τον Αρόγιο μέσα στην Κοζάνη, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ νίκης, ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ, με το παιχνίδι να καταλήγει στο 1-1 – Μεγάλη ευακιρία με Γκμπενιόν στις καθυστερήσεις…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τελικά, ο φετινός Ηρακλής δεν κατόρθωσε ποτέ να φύγει νικητής από αναμέτρησή του με την Κοζάνη, καθώς σε πέμπτο παιχνίδι με τη μακεδονική ομάδα έμεινε μακριά από την επιτυχία (προηγήθηκαν ο αγώνας κυπέλλου, οι δύο αγώνες της κανονικής περιόδου και το πρώτο παιχνίδι των playouts)…

O Ημίθεος, λοιπόν, ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης με αντίπαλο την τοπική ομάδα, μολονότι προηγήθηκε με γκολ του Αρόγιο, καθώς δεν βρήκε απάντηση – για πολλοστή φορά – στη μόνιμη πληγή τη φετινή χρονιά, αυτή των στατικών φάσεων, καθώς μέσα σε εννέα λεπτά ήρθε η ισοφάριση, μετά από κόρνερ και ατυχή στιγμή του Σιούτα με αυτογκόλ.

Να σημειωθεί, ότι στις καθυστερήσεις οι “κυανόλευκοι” βρέθηκαν φάτσα με το δεύτερο γκολ σε κεφαλιά του Γκεμπνιόν, που έβγαλαν οι αμυνόμενοι από τη γραμμή της εστίας…

Οι στιγμές

Χωρίς αξιόλογη φάση εκατέρωθεν όλο το ανούσιο πρώτο μέρος του αγώνα…

Στο 54΄ ο Σπυρίδης επιχειρεί επικίνδυνο σουτ, που εξουδετερώνει ο καραγκιόζης.

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 72΄: Μετά από ωραία ενέργεια και μεταβίβαση του Κούστα, ο Αρόγιο με εύστοχο σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 0-1.

Γκολ για την Κοζάνη στο 81΄: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και αδυναμία της “κυανόλευκης” άμυνας να απομακρύνει τη μπάλα, ο Ποζατζίδης κάνει την προσπάθεια, η μπάλα βρίσκει στον Σιούτα και διαμορφώνεται το τελικό 1-1.

Στο 90΄+2΄τεράστριε ευκαιρία για τον Ηρακλή, καθώς ο Ισνάλδο εκτελεί κόρνερ, ο Γκμπενιόν παίρνει την κεφαλιά και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα οι αμυντικοί σώζουν επάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Ποζατζίδης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γραμμένος, Καλλέργης.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης (57′ Ισνάλδο), Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Σιούτας, Σπυρίδης (85′ Χρουσιέλ), Γκερμούς (70′ Αρόγιο), Κωστόπουλος, Κούστα, Έμπο.

Σχετικά Άρθρα

Eπιστροφή Μάρκου Βελλίδη κάτω από τα “κυανόλευκα” δοκάρια!

Ποδόσφαιρο

Back to Top