Υπόθεση K. Καπετάνου: Aπειλή υποβιβασμού ΜΟΝΟ για τον Ηρακλή!!!

Ο Κώστας Καπετάνος έχει πλήθος δικαστικές αποφάσεις δικαίωσης για οφειλή 300.000 ευρώ από τον Άρη και δεν έχει εισπράξει τίποτε, χωρίς καμία Αρχή του ποδοσφαίρου να πιέσει την ομάδα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Βεβαίως και δεν χρειαζόταν αυτό το γεγονός για να αντιληφθούμε την πραγματικότητα, όμως η περίπτωση του Κώστα Καπετάνου – για πολλοστή φορά – αναδεικνύει την πραγματικότητα, η οποία είναι ότι το να εκβιάζεται με την απειλή υποβιβασμού, προκειμένου να πληρώσει οφειλές…”αρχαίων” διοικήσεών του, αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο ΜΟΝΟ του Ηρακλή!!!

Στον Κώστα Καπετάνο οφείλεται ένα ποσό περί τις 300.000 ευρώ από την ΠΑΕ Άρης, έχει πετύχει πλήθος δικαστικών αποφάσεων, που τον δικαώνουν και κανείς φορέας δεν άσκησε πίεση ή απέιλησε την ομάδα ώστε να προχωρήσει στην απόδοση αυτών των χρημάτων…

Οι δηλώσεις του ίδιου του παίκτη απολύτως χαρακτηριστικές:

«Γύρω στα 300 χιλ. ευρώ μου χρωστά ο Άρης. Μέσα στις γιορτές ήρθαν και μου πήραν το σπίτι και το έδωσαν σε άλλον ιδιώτη. Κάναμε γιορτές εκτός σπιτιού. Μου το πήραν για 100 χιλ. ευρώ! Μου χρωστούν λεφτά μια δεκαετία. Από το 2013. Είμαστε στα δικαστήρια. Έχουμε πάνω από τρεις αποφάσεις που μας δικαιώνουν και δεν έχουμε πληρωθεί. Μένουν παιδιά στη Θεσσαλονίκη και τους απειλούν. Φοβούνται να βγουν μπροστά για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Είχαμε αυτοκτονίες στο παρελθόν. Δεν γίνεται να παίζουν ποδόσφαιρο σε τέτοιες ομάδες και αυτές να μην πληρώνουν. Δεν γίνεται ΕΠΟ και κυβέρνηση να μην είναι μαζί μας. Είναι πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top