Στην κορύφωσή της η προετοιμασίοα στη Μίκρα (pic)

Ολοκληρώνουν τη δουλειά ενόψει του αγώνα της Δευτέρας οι “κυανόλευκοι”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, στο γήπεδο της Πολίχνης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Ο στόχος που έχει θέσει το προπονητικό επιτελείο είναι η κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από 2 αγώνες όπου η συγκομιδή ήταν μόλις 1 βαθμός. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του όλες αυτές τις ημέρες δουλεύουν και στο κομμάτι της ανύψωσης του ηθικού των παικτών τους, κάτι που θα τους βοηθήσει να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι κι αποφασισμένοι στο επερχόμενο τοπικό ντέρμπι και να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, που είναι και το μοναδικό ζητούμενο απ’ αυτή την αναμέτρηση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, αυτό περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση, στη συνέχεια ταχύτητες, ακολούθησε επιθετική τακτική με παιχνίδι 6 εναντίον 5 και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής στα 3/4 του γηπέδου.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top