Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία (pic)

Οι “κυανόλευκοι” εντάσσουν τα νέα πρόσωπα στην ομάδα, προεοτοιμαζόμενοι για την τοπική αναμέτρηση στην Πολίχνη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση για την εξέλιξη του προπονητικού προγράμματος:

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του τοπικού ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι (14:15), στο γήπεδο της Πολίχνης. Ένα παιχνίδι που κρύβει τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες και το οποίο άπαντες στο “κυανόλευκο” ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουν να κερδηθεί, ώστε η ομάδα να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη, βαθμολογικά και ψυχολογίας, που θα τη βοηθήσουν να αναρριχηθεί ψηλότερα στον πίνακα και να πετύχει τον στόχο της εισόδου της στα play-off.

Μέρα με τη μέρα, οι 3 νεοφερμένοι παίκτες, Κωστόπουλος, Τσιλιγγίρης και Αρόγιο, μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας, κάτι στο οποίο τους βοηθούν τόσο οι συμπαίκτες τους, όσο και το τεχνικό επιτελείο, το οποίο περιμένει από τις νέες μεταγραφικές κινήσεις, να προσφέρουν σημαντική βοήθεια και ενίσχυση στο υπάρχον δυναμικό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, αυτό περιελάμβανε την καθιερωμένη προθέρμανση, αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής 5 εναντίον 5, όπως επίσης και παιχνίδι τακτικής 10 εναντίον 10 στο μισό γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top