“Mπήκαν” με την ομάδα Αρόγιο και Τσιλιγγίρης (pic)

Άρχισε, με νέα πρόσωπα, η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η αναφορά της ομάδας στο πρόγραμμα προπόνησης:

Μετά το χθεσινό ρεπό, η ομάδα επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για τον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα (γήπεδο Πολίχνηης, Δευτέρα 15/01 στις 14:15) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές άφησαν πίσω τους την ισοπαλία με την ΑΕΛ και δίνουν πλέον βαρύτητα στο τοπικό ντέρμπι που ακολουθεί και πρέπει να κερδηθεί για πολλούς λόγους, με βασικό φυσικά τη βαθμολογική συγκομιδή που είναι απαραίτητη, ώστε η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της εισόδου της στα play-off.

Ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης καλωσόρισε στη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, τον Απόστολο Τσιλιγγίρη και τον Αντρές Αρόγιο, οι οποίοι έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, γνωρίζοντας τους νέους τους συμπαίκτες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, περιελάμβανε προθέρμανση, αγωνιστικό παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top