“Tριπλή” ενίσχυση: Έκλεισε και τρίτο Έλληνα παίκτη ο Ημίθεος!

Πώς ο Ηρακλής (μετά τους Παπαρέγκα και Κώττα) εξασφάλισε μία ακόμη μεταγραφή και μάλιστα από το επίπεδο της Basket League…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Mόνο ανεκμετάλλευτο δεν αφήνει το μεταγραφικό “παράθυρο” του χειμώνα ο μπασκετικός Ηρακλής, καθώς ήδη έχει ενισχυθεί σημαντικά και ουσιαστικά σε θέσεις, στις οποίες “πονούσε”, προσθέτοντας στο ρόστερ έναν κλασικό και… “αμείλικτο” σκόρερ στη θέση “3”, όπως ο Νίκος Παπαρέγκας και έναν δυνατό και αξιόπιστο σέντερ από το “πάνω ράφι”, όπως ο Θωμάς Κώττας.

Όμως, επειδή εδώ και πολλές ημέρες γινόμαστε δέκτες ερωτημάτων από φίλους της ομάδας σχετικά με το πόσους Έλληνες παίκτες δικαιούται να εντάξει στο δυναμικό του μεταγραφικά ο Ημίθεος, καθώς ο κανονισμός αναφέρεται σε μόνο δύο ελεύθερες μεταγραφές, η απάντηση είναι ότι οι “κυανόλευκοι” εξασφάλισαν ακόμη μία κίνηση ενίσχυσης.

Έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση νεαρού παίκτη από τη Basket League, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο του επιτρεπτού, με βάση τον ισχύοντα κανονισμό και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με τους Κώττα – Παπαρέγκα.

Όσο για την προοπτική… “ξένης βοήθειας”, με βάση τον κανονισμό, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από τρεις αγωνιστικές, από την έναρξη του δευτέρου γύρου κι έπειτα…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top