- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Tριπλή” ενίσχυση: Έκλεισε και τρίτο Έλληνα παίκτη ο Ημίθεος!

Mόνο ανεκμετάλλευτο δεν αφήνει το μεταγραφικό “παράθυρο” του χειμώνα ο μπασκετικός Ηρακλής, καθώς ήδη έχει ενισχυθεί σημαντικά και ουσιαστικά σε θέσεις, στις οποίες “πονούσε”, προσθέτοντας στο ρόστερ έναν κλασικό και… “αμείλικτο” σκόρερ στη θέση “3”, όπως ο Νίκος Παπαρέγκας και έναν δυνατό και αξιόπιστο σέντερ από το “πάνω ράφι”, όπως ο Θωμάς Κώττας.

Όμως, επειδή εδώ και πολλές ημέρες γινόμαστε δέκτες ερωτημάτων από φίλους της ομάδας σχετικά με το πόσους Έλληνες παίκτες δικαιούται να εντάξει στο δυναμικό του μεταγραφικά ο Ημίθεος, καθώς ο κανονισμός αναφέρεται σε μόνο δύο ελεύθερες μεταγραφές, η απάντηση είναι ότι οι “κυανόλευκοι” εξασφάλισαν ακόμη μία κίνηση ενίσχυσης.

Έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση νεαρού παίκτη από τη Basket League, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο του επιτρεπτού, με βάση τον ισχύοντα κανονισμό και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με τους Κώττα – Παπαρέγκα.

Όσο για την προοπτική… “ξένης βοήθειας”, με βάση τον κανονισμό, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από τρεις αγωνιστικές, από την έναρξη του δευτέρου γύρου κι έπειτα…