Έμεινε στο “μηδέν”, αλλά “κλείδωσε” την παραμονή…

Το 0-0 στη Χαλάστρα υπηρέτησε τον στόχο του Ημίθεου, που “καθάρισε” και σε μαθηματικό επίπεδο την υπόθεση της παραμονής, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αγώνας δίχως φάσεις, με τον Ηρακλή να μην φτάνει στη νίκη απέναντι στην Ανεγέννηση Καρδίτσας, που “καιγόταν” για την επιτυχία, αλλά με το τελικό 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων στην αναμέτρηση της Χαλάστρας να “κλειδώνει” την παραμονή των “κυανολεύκων” στην κατηγορία, κάτι που επιθυμούσαν να προκύψει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι περιορίστηκαν σε αγώνα μονομαχιών κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ουδείς εκ των δύο δύναται να ισχυριστεί ότι αδικείται από το αποτέλεσμα.

Οι στιγμές

Στο 18΄ ο Κούστα επιχειρεί το σουτ, αλλά δεν βρίσκει στόχο.

Στο 32΄ προσπάθεια του Τσαγκαλίδη από αριστερά και επικίνδυνη σέντρα, που εξουδετερώνουν οι αμυνόμενοι.

Στο 44΄ ο Κωστόπουλος από δεξιά επιχειρεί την παράλληλη μπαλιά, αλλά την τελευταία στιγμή απομακρύνει η άμυνα των φιλοξενουμένων.

Στο 64΄ προσπάθεια για απειλή από τον Κούστα, περνά ανεκμετάλλευτη.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Τσαγκαλίδης, Πατράλης (70′ Αρόγιο), Σπύριδης (85′ Κωστίκα), Κωστόπουλος, Σιούτας, Έμπο (85′ Χρουσιέλ), Δοϊράνλης (56′ Νεοφυτίδης), Κούστα, Ισνάλδο, Γκμπενιόν.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Σαλαμούρας (86′ Ζάγγος), Μπούζας (78′ Αθανασιάδης), Κονίλιο, Κοκκίνης (75′ Παπαδάκος), Ξυδάς (46′ Κέρθι), Βερνάρδος.

 

Σχετικά Άρθρα

Επιτυχής επέμβαση στον Μακρή και μήνυμα στήριξης από την ομάδα (pic)

Ποδόσφαιρο

“Όλη η οικογένεια του Ηρακλή θέλει την άνοδο για την ομάδα μπάσκετ!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top