Επιστροφή στις νίκες, με ανατροπή και “τεσσάρα”…

Μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ηρακλής, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-1 επί του Ηρακλή Λάρισας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής είδε τον Ηρακλή Λάρισας να προηγείται νωρίς στο Καυτανζόγλειο με 0-1, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν φάνηκε να τον προβληματίζει, καθώς επικράτησε με το άνετο 4-1.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος είχαν ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση με γκολ των Τομάς και Άλεξιτς (πέναλτι), ενώ στο δεύτερο ένα γκολ του Γιουμπιτάνα και ένα ακόμη από τον Τομάς “σφράγισαν” την ευρεία νίκη του Ημίθεου.

Στο 12΄ ο Ηρακλής δημιουργεί την πρώτη σημαντική ευκαιρία του, με τον Κούστα σε διπλή προσπάθεια, καθώς το πρώτο σουτ του «κυανόλευκου» επιθετικού, από επίκαιρη θέση, βρίσκει σε αμυνόμενο, ενώ το δεύτερο εξουδετερώνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Γκολ για τον Ηρακλή Λάρισας στο 17΄: Ο Ημίθεος πληρώνει για πολλοστή φορά φέτος στατική φάση με σέντρα έξω από την περιοχή του, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Χατζής κερδίζει στην περιοχή την κεφαλιά και με άνεση κάνει το 0-1.

Γκολ για τον Ηρακλή στο 28΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τομάς και 1-1.

Στο 34΄ ο Άλεξιτς ανατρέπεται εντός αντίπαλης περιοχής, αλλά ο διαιτητής αρνείται τον καταλογισμό του πέναλτι.

Στο 45΄ δοκάρι για τον Ηρακλή, μετά από σουτ του Γιουμπιτάνα.

Γκολ για τον Ηρακλή στο 45΄+3΄: Πλήρης ανατροπή στο σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Άλεξιτς και 2-1.

Στο 56΄, μετά από ενέργεια του Γιουμπιτάνα, ο Κούστα βρίσκεται σε προνομιακή θέση, αλλά χάνει την ευκαιρία.

Στο 60΄ ακυρώνεται γκολ του Γιουμπιτάνα ως οφσάιντ, με την πλευρά των γηπεδούχων να διατηρεί σαφή παράπονα για την υπόδειξη.

Γκολ για τον Ηρακλή στο 63΄: O Γιουμπιτάνα και πάλι εκτελεί εύστοχα και αυτήν τη φορά το τέρμα του καταλογίζεται, με το σκορ να γίνεται 3-1.

Γκολ για τον Ηρακλή στο 81΄: Ο Τομάς δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση και επιτυγχάνει με εντυπωσιακό τρόπο το 4-1.

Στο 88΄ ο Γιουμπιτάνα τραυματίζεται και αποχωρεί, με τον Ηρακλή να συνεχίζει με 10 παίκτες, καθώς έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Κόκκορης (46′ Πανάγου), Κούστα, Σιούτας, Άλεξιτς, Τομάς, Δόρης (46′ Πατράλης), Χρούσιελ (28′ Σίλβα), Δοϊρανλής, Γιουμπιτάνα, Άλβαρες (69′ Σενγκέργκης).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης (46′ Παπαγιάννης), Γιαννούτσης, Συρεγγέλας, Λίταινας, Κέρι, Χατζής, Λεσάι, Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος, Καμπέρης (23′ λ.τ Μπαλαμιώτης), Μπόσιο.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Μάλανδρης (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών)
Κίτρινες: Χρούσιελ – Λεσάι.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top