ΓΣ Ηρακλής: “Κραυγή απόγνωσης από Ευγενίου και όχι αντιπαράθεσης”

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης θέτει το ζήτημα στη σωστή βάση του, καθώς αυτό που προέχει είναι η ανάγκη τήρησης των δεσμεύσεων και οικονομικής επιβίωσης των ομάδων της Super League 2.

Ερασιτέχνης

H ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής:

“Στις δύσκολες στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα για την SuperLeague 2 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Στράτος Ευγενίου υπό την πίεση των γεγονότων τοποθετήθηκε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Η βαλβίδα της πίεσης απασφάλισε καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αισθάνεται υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ αλλά και τους τρίτους που συνεργάζονται με τον Ηρακλή,αφού αλλιώς υπολογίζονταν τα έσοδα και αλλιώς κατέληξαν και δεν θέλει να φαίνεται ανακόλουθος.

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε η πρόθεση για προσωπική αντιπαράθεση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που έχει συνδράμει στο πρόσφατο παρελθόν στην επίλυση προβλημάτων του Συλλόγου, αλλά και τους θεσμούς που σεβόμαστε. Πρόκειται για μια κραυγή απόγνωσης μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες και στόχος αποτελεί να βρεθεί μια λύση ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα προκείμενου η SuperLeague 2 και οι ομάδες που συμμετέχουν να υπάρχουν και την επόμενη μέρα.

Ο Ηρακλής δεν κουνάει το δάχτυλο του αλλά τείνει την χείρα του ως η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που υπάρχει. Άλλωστε το όραμα του Υφυπουργού για ένα «καθαρό» πρωτάθλημα μας βρίσκει σύμφωνους και η ιστορία μας το έχει αποδείξει”.

 

Back to Top