Asvestochori Club: “Μαζική συμμετοχή και όχι κριτική από τον καναπέ…”

Ανακοίνωση – μήνυμα του Συνδέσμου, ενόψει των εκλογών του ΓΣ…

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση του Asvestochori Club:

 

Όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις ανακοινώσεις μας,θέσεις μας,φιλοσοφία μας θα έχουν καταλάβει ότι είμαστε υπέρμαχοι της συμμετοχής όλων στα πάντα. Η εβδομάδα που ξεκινάει έχει σημαντική γενική συνέλευση μελών του ΓΣ και φυσικά εκλογή του νέου ΔΣ του.

Θα πρέπει κάποια στιγμή όλες αυτές οι διαδικασίες να γίνονται μεταξύ χιλιάδων ανθρώπων. Δυστυχώς δεν είμαστε ακόμη σε τέτοιο επίπεδο αλλά όλοι όσοι τρέχουμε κάθε μέρα για τον ΗΡΑΚΛΉ έχουμε υποχρέωση να το φτάσουμε. Θεωρούμε ότι ο κάθε άνθρωπος που νιώθει ΗΡΑΚΛΗΣ θα πρέπει να είναι ενεργό μέλος του ΓΣ. Είτε συμφωνεί με την εκάστοτε διοίκηση,είτε όχι. Να έχει λόγο και συμμετοχή ώστε να ορίζει και αυτός την τύχη του συλλόγου. Στο σημείο που είμαστε οι λίγοι τρέχουν και οι πολλοί σχολιάζουν από τον καναπέ τους αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει!

Καλούμε λοιπόν όλους τους Ηρακλειδείς να σηκωθούν από την ασφάλεια της καρέκλας τους και να έρθουν ακόμη πιο κοντά στον σύλλογο και στα θέματα του. Θέλουμε να δούμε ενδιαφέρον απ’ όλους τώρα που γίνονται πράγματα και υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις καλύτερες από το παρελθόν και όχι να μένουν άπραγοι και να περιμένουν αύριο να κράξουν τους πάντες και τα πάντα.

Ελάτε όλοι κοντά,είναι ο μοναδικός τρόπος να μεγαλώσει κι άλλο ο τεράστιος σύλλογος μας…

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

BV64

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ H"

Back to Top