Αγγέλου: “Η μεγάλη σημασία του Final 4 μας κρατά συγκεντρωμένους”

“Η έλευση Μάνσφιλντ άλλαξε τα δεδομένα, σε οικονομικό, διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο στόχου”, τονίζει ο κόουτς του μπασκετικού Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Διονύση Αγγέλου στο Metropolis:

Για το Final-4: «Είμαστε αρκετές ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και προσπαθούμε να κρατηθούμε σε φόρμα ενόψει του Final-4. Επειδή η Ομοσπονδία έχει το πρωτάθλημα των Νεανίδων και των Εφήβων μετά το Πάσχα, δεν μπορούν να κάνουν Final-4 ταυτόχρονα. Και ο Άρης έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης αρκετό καιρό, μιλήσαμε με τον κόουτς Καστρίτη και θα παίξουμε φιλικό.

Πρέπει να δουλέψουμε με τέτοιο τρόπο για να καλύψουμε αυτό το κενό, γι’ αυτό κάνουμε και το φιλικό. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό, θα είναι διαθέσιμος ο Μαλέσεβιτς αλλά παλεύουμε να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες προπονήσεις. Είναι μεγάλη σημασία των αγώνων και είναι εύκολο να κρατήσεις συγκεντρωμένους τους παίκτες».

Και συνέχισε: «Έχουμε μια ομάδα έμπειρη και δεν χρειαζόταν αρκετή κατεύθυνση για την Α2, βοήθησε τα παιδιά να παίξουν πιο ελεύθερα. Ο ερχομός του Μάνσφιλντ μας έδωσε μια ασφάλεια οικονομική και διοικητική. Υπήρχε και ένα όραμα με την έλευση των 5 παικτών τον χειμώνα, άλλαξαν οι στόχοι της ομάδας και μπορέσαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top