Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη διάθεση των εισιτηρίων του Final 4

Άρχισε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων της διοργάνωσης και η Ομοσπονδία ενημερώνει για τις λεπτομέρειες…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η συναρπαστική σεζόν της Elite League Ερρίκος Ντυνάν φτάνει στο αποκορύφωμά της. Το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στις 17 και 19 Μαΐου φιλοξενεί το Final 4, που θα κρίνει τον πρωταθλητή και τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Basket League.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ΕΔΩ εισιτήρια

Την Παρασκευή (17/5) θα γίνουν οι αγώνες Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου στις 17:00 και Πανιώνιος-Μίλων στις 20:00. Ο νικητής του δεύτερου χρονικά αγώνα κατακτά τον τίτλο και ταυτόχρονα εξασφαλίζει την άνοδο, ενώ ο ηττημένος θα διεκδικήσει την Κυριακή (19/5) στις 16:00 το δεύτερο εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία απέναντι στο νικητή του Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου.

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τις δύο ημέρες του Final 4 μέσα από την Ticketmaster.

Υπενθυμίζουμε πως ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες για αδικήματα αθλητικής βίας. Ο έλεγχος των αδικημάτων θα πραγματοποιηθεί ΚΑΙ μέσω του εγκατεστημένου συστήματος καμερών του γηπέδου.

Ο ΑΜΚΑ είναι υποχρεωτικός. Παιδιά έως 5 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο χωρίς εξασφαλισμένη θέση. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από την Αστυνομία σε όσους προμηθευτούν εισιτήριο.

Σε περίπτωση κατά την οποία, η Αστυνομία ενημερώσει ότι για οποιονδήποτε λόγο απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλου-κατόχου εισιτηρίου, τότε το εισιτήριο του θα ακυρώνεται αυτόματα και τα χρήματα δεν θα επιστρέφονται, αλλά θα χρησιμοποιηθούν σε προωθητικές ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την καταπολέμηση της βίας.

Σε περίπτωση που κάποιο εισιτήριο ακυρωθεί, ο κάτοχος θα ενημερώνεται μέσω email.

Παρακαλείστε να συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας με προσοχή, διότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.