Βόλει: Η ώρα του τελικού – Σε live streaming ο αγώνας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Το κάλεσμα, η φανέλα της επανεκκίνησης του “κυανόλευκου” βόλεϊ και ο ξεσηκωμός για το κρίσιμο παιχνίδι στο Κατσάνειο…

Βόλει, Ηρακλής

Η ανακοίνωση του Τμήματος Βόλεϊ του Ημίθεου:

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

-Η ώρα του τελικού έφτασε για την ανδρική μας ομάδα.

-Μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά, 17 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, την απώλεια συνολικά μόνο τεσσάρων σετ, την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς της σε όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκε, ήρθε η ώρα να αγωνιστεί στον τελικό του πρωταθλήματος.

-Αντίπαλος η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο Κατσάνειο.

-Η ομάδα μας έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έναντι όλων των αντιπάλων της, προηγείται ήδη με 2-0 στις νίκες και της απομένει μία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

-Θα είμαστε όλοι εκεί. Να στηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε τους αθλητές και τους προπονητές τους που συνέδεσαν το όνομά τους με την αναγέννηση του ΗΡΑΚΛΗ.

-Σημειώνουμε ότι στο γήπεδο μπορούν να εισέρχονται μόνο πλήρως εμβολιασμένοι με ηλεκτρονική ταυτοποίηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, νοσήσαντες με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού και όσοι έχουν στην κατοχή τους rapid test 48 ωρών.

-ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ευρώ

-Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται και τα τελευταία κομμάτια της φανέλας της ομάδας. Της ιστορικής πλέον φανέλας που έχει συνδεθεί με την αναγέννηση του τμήματος volleyball του Συλλογου μας.

Τιμή φανέλας: 25 ευρώ

-Η διοικητική ομάδα του τμήματος ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους φιλάθλους της ομάδας μας και επειδή το Κατσάνειο θα αποδειχθεί πολύ μικρό, αποφάσισε να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να μπορέσουν όλοι οι Ηρακληδείς να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ως εκ τούτου το παιχνίδι θα μεταδωθεί σε απευθείας, live streaming μετάδοση από το επίσημο κανάλι του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ στο YOU TUBE. Έτσι κάθε ηρακληδέας από κάθε γωνιά του πλανήτη θα μπορέσει να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

-Το ραντεβού μας: ΠΕΜΠΤΗ, 7 Απριλίου στις 8:30 στο Κατσάνειο.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ VOLLEYBALL 1908"

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top