Αρχίζει η μάχη των play offs και της ανόδου!

Η ανακοίνωση του Τμήματος Βόλεϊ του Ηρακλή για την τελική προσπάθεια της ομάδας.

Βόλει, Ηρακλής

Η ενημερωτική ανακοίνωση της ομάδσας βόλεϊ προς τον κόσμο της:

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ ότι την προσεχή Πέμπτη ξεκινάει η αγωνιστική διαδικασία των play-off για το πρωτάθλημα Β’ εθνικής κατηγορίας volleyball στο οποίο συμμετείχε εφέτος η ομάδα μας.

Σε αυτήν τη διαδικασία η ομάδα μας κατέχει το απόλυτο πλεονέκτημα έναντι όλων των αντιπάλων της αφού κατετάγη πρώτη και αήττητη καταγράφοντας 16 νίκες σε ισάριθμούς αγώνες.

Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα που κατετάγη τέταρτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τον Ιωνικό Ιωνίας, την προσεχή Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 στο Κατσάνειο και ώρα 20:30.

Με νίκη η ομάδα μας προκρίνεται στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς των αγώνων μεταξύ Απόλλωνα Καλαμαριάς και Φοίνικα Πολίχνης.

Εννοείται ότι τώρα η ομάδα μας μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, τώρα που κρίνεται ολόκληρη η χρονιά.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον αγώνα ισχύει αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο και παραθέτουμε αυτούσιο ως προς το σκέλος που αφορά τους εν δυνάμει θεατές του αγώνα. Παρακαλούμε όπως γίνει απολύτως σεβαστό για να αποφύγουμε τυχόν τιμωρία της ομάδας.

Στηρίζουμε και προστατεύουμε την ομάδα μας.

– Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές, ή με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ και έως ποσοστού 50% της χωρητικότητας της εγκατάστασης, σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας της και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους.

– Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα

– Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests, με ταυτόχρονη ταυτοπροσωπία κάθε θεατή.

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top