Η ανακοίνωση – απάντηση της ΑΘ10

Για τις δηλώσεις εναντίον της από τον βουλευτή Σιμόπουλο.

Διάφορα

Η σχετική ανάρτηση της Αυτόνομης Θύρας 10:

 

“Ανακοίνωση

Θα θέλαμε την ώρα που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές να ασχολιόμασταν με τις διοικητικές εξελίξεις που υπάρχουν στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου αλλά δυστυχώς κάποιοι φρόντισαν να πάρουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους από τις συκοφαντικές τους δηλώσεις.

Αναφερόμαστε στις δηλώσεις του «κυρίου» Σιμόπουλου (και καλά βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης) όπου αναφέρει ότι στο σύνδεσμο μας στη Καμάρα υπήρχαν αναρχικοί οι οποίοι έκαναν κουμάντο και ότι είναι σε θέση να το γνωρίζει πολύ καλά.

Αρχικά Στρατούλη να σε ενημερώσουμε ότι στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ΕΚΤΟΣ από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως και στον ΗΡΑΚΛΗ μας.

Δεύτερον εάν ήσουν από τη Θεσσαλονίκη θα γνώριζες πολύ καλά ότι τα γραφεία μας είναι στη πλατεία Αριστοτέλους και στη συμβολή των οδών Μητροπολίτου Γενναδίου και Ιουστινιανού γωνία και όχι 650 μέτρα μακριά. Στη περιοχή Καμάρα στεγάζεται το ορμητήριο των δολοφόνων του Άλκη όπως αποδείχθηκε οι οποίοι είναι και οπαδοί της αγαπημένης σου ομάδας.

Τρίτον όταν θα μιλάς για την ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 θα πλένεις πρώτα το στόμα σου. Λόγω της θέσης σου σαν «πολιτικό πρόσωπο» της πόλης καλό θα ήταν να βουτάς τη γλώσσα σου πρώτα στο μυαλό και μετά να ανοίγεις το στόμα σου να πεις το οτιδήποτε. Δε σε έδωσε κανένας το δικαίωμα να τσουβαλιάζεις όλους τους οπαδούς και να τους συγκρίνεις με τους εγκληματίες της ομάδας σου.

Σιμόπουλε ελπίζουμε να χρησιμοποιείς GPS για να πας στα γραφεία σας στη Θεσσαλονίκη γιατί αλλιώς σε βλέπουμε να μπαίνεις σε τίποτα άλλα πολιτικά γραφεία”.

 

Back to Top