Asvestochori Club: “Λευτεριά στους οπαδούς από τους εγκληματίες!”

Η ανακοίνωση του “κυανόλευκου” Συνδέσμου για τη δολοφονία του νεαρού φίλου του Άρη.

Διάφορα

Η ανάρτηση του Asvestochori Club:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε με τεράστια θλίψη μας να λυμαίνονται το οπαδικο κίνημα της χώρας συμμορίες, μπράβοι και ενίοτε εγκληματίες και δολοφόνοι. Μάλιστα αυτοί οι “τύποι” εκτός ότι εκμεταλλεύονται τον οπαδικο χώρο αναλαμβάνουν να “γαλουχισουν” τις νεότερες γενιές με τα βρώμικα πλάνα που έχουν μέσα στα άρρωστα μυαλά τους!! Δολοφονικά πεσιματα σε συνδέσμους,εργασιακούς χώρους,χώρους ψυχαγωγίας ακόμη και σε σπίτια!!! Χτυπάνε και βγάζουν μαχαίρια σε ανήλικα παιδιά και σε κοπέλες! Έχουν καταντήσει τους περισσότερους συνδέσμους σε πολεμικούς τόπους και κάθε άνοιγμα υποψήφιο για π@υστικα πεσιματα. Είχαμε δολοφονίες, εμπρησμούς αυτοκινήτων,μαγαζιών και κατοικιών μόνο και μόνο γιατί και καλά θέλουν κάποιοι να δείξουν την μαγκιά τους. Παιδάκια γυμνασίου κυκλοφορούν με μαχαιριά στις τσέπες έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή. Μια κατάσταση χωρίς κανόνες,χωρίς σεβασμό,χωρίς οπαδικη νοοτροπία. Καταστάσεις που βλέπαμε κάποτε σπάνια στην Αθήνα και γελούσαμε αλλά δυστυχώς έφεραν και στην πόλη μας συγκεκριμένοι σύνδεσμοι και άτομα μιας ομάδας. Το χαιδεμα,η ασυλία και το πάρε δώσε με το κρατος-παρακρατος δημιούργησε μια λογική του “κάνω ότι γουστάρω αφού δεν θα έχω επιπτώσεις”.

Ευτυχώς το οπαδικο κίνημα του ΗΡΑΚΛΗ μας έχει μείνει έξω από αυτή την μόδα και αυτό το ξέρουν καλά εχθροί και φίλοι μας!! Το Ασβεστοχώρι είναι ο 2ος παλαιότερος σύνδεσμος στην Ελλάδα με ότι και αν σημαίνει αυτό. Εδώ και λίγα χρόνια που αποφασίσαμε να επαναλειτουργήσει ο σύνδεσμος έχουμε δεχθεί και μεις τις γνωστές επιθέσεις τους,φλωρογραψιματα,απειλητικά μηνύματα και πολλά ακόμη με μοναδικό σκοπό να φοβηθούμε ώστε να μην υπάρχουμε αφού η λογική αυτών των “τύπων” είναι το “μια πόλη,μια ομάδα”!. Εμείς φυσικά ούτε φοβηθηκαμε ποτέ αλλά ούτε δεχθηκαμε να μπούμε στους δικούς τους κανόνες κάνοντας τα ίδια αν και θα μας ήταν υπερβολικά εύκολο κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν μάθαμε τα πιτσιρίκια μας να κουβαλάνε μαχαίρια,ούτε να λειτουργούν στην π@υστια. Εμείς όπως και όλο το οπαδικο μας κίνημα διαλέξαμε τον δρόμο του παραδοσιακού παντελονατου οπαδού που ναι μπορεί να ξεφεύγουμε και να κάνουμε τα δικά μας για την αρρώστια μας αλλά ποτέ στην π@υστια και με σκοπό τον θάνατο του απέναντι.

Σεβόμαστε ακόμη και αυτούς που δεν μας σέβονται. Μπορεί να δώσουμε και την ζωή μας για τον ΗΡΑΚΛΉ αλλά πάντα με αρχές, κανόνες και σωστή νοοτροπία που μάθαμε τόσα χρόνια μέσα στους συνδέσμους μας. Απαγορεύουμε από δω και πέρα να αναφέρει ο οποιοσδήποτε αυτά τα καθάρματα ως οπαδούς. Οπαδός είναι αυτός που είναι φανατικός με την ομάδα του,που αν και άνεργος θα βρει τρόπο να πάει γήπεδο,που όταν χάνει η ομάδα του δεν μπορεί να κοιμηθεί,που,που,που, όχι όμως αυτός που γυρνάει την νύχτα σαν ποντίκι και ψάχνει να πάρει ζωές. Αυτοί είναι δολοφόνοι και δεν ανήκουν στο οπαδικο κίνημα,τουλάχιστον του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Ο θάνατος ενός νέου παιδιού ας γίνει αφορμή ώστε να καθαρίσει η φάση μας. Να επανέλθει ο γνήσιος οπαδισμος,ο σεβασμός,οι άγραφοι κανόνες και να επιστρέψει ο κόσμος στους συνδέσμους γιατί έτσι όπως τα έχετε κάνει έχουν ερημώσει,γιατί οι πολλοί δεν γουστάρουν αυτό που επιβάλλουν οι λίγοι σε συνεργασία με το παρακράτος με μοναδικό σκοπό την κονομα και το βολεμα.

Εμείς παραμένουμε ρομαντικοί οπαδοί της γριάς και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες αρχές. Το να είμαστε οπαδοί του ΗΡΑΚΛΉ μας είναι τιμή για εμάς και όχι τίτλος ντροπής όπως προσπαθείτε να περάσετε οι γνωστοί υπηρέτες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ….

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού Αρειανού, που αν δεν κάνουμε κάτι όλοι οι “γνήσιοι” δυστυχώς δεν θα είναι το τελευταίο θύμα.

ΧΊΛΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Σ’.Φ.ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ 1964

 

Back to Top