Τμήμα Βόλεϊ: Τα ισχύοντα μέτρα για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Επικαιροποίηση της ενημέρωσης για τα μέτρα, που αφορούν στο κοινό, από πλευράς της ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Βόλει, Ηρακλής

Η σχετική ενημερωτική ανακοίνωση του Τμήματος Βόλεϊ του Ηρακλή:

 

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ανδρικής ομάδας μας κόντρα στον Ιωνικό την Πέμπτη 25-11-2021 ότι είναι σε ισχύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο η παράβαση των διατάξεων του οποίου επισύρει αυστηρές ποινές. Παρακαλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να τηρήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του πρωτοκόλλου.

Συγκεκριμένα, αυτά που το πρωτόκολλο προβλέπει για τους θεατές είναι:

  1. ΘΕΑΤΕΣ

12.1. Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (το πιστοποιητικό εμβολιασμού ισχύει μετά το πέρας 14 ημερών), ή με πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση) και έως ποσοστού 70% της χωρητικότητας της εγκατάστασης, σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας της και όχι πάνω από 4.000 θεατές. Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 15 ετών.

12.2. Οι ανήλικοι 16 έως και 18 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

12.3. Οι ανήλικοι έως και 15 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

12.4. Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests, με ταυτόχρονη ταυτοπροσωπία κάθε θεατή.

12.5. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΜΩΡΙΕΣ

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top