Δικαίωση για το Τμήμα Τζούντο του Ηρακλή

Η ανακοίνωση για μία δικαστική απόφαση, που δικαιώνει…

Ερασιτέχνης

Η σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Τζούντο του ΓΣ Ηρακλής:

Θεσσαλονίκη 7-10-2021

Ανακοίνωση του τμήματος Τζούντο

Στο Γ τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης γράφτηκαν τίτλοι τέλους με την Αθώωση του Δασκάλου μας . Ο Δάσκαλος μας Αθωώθηκε με την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και έδρας.

Η ομάδα του πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο  που σκαρφίστηκε την μήνυση ενάντια στον Δάσκαλο μας με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης κατέπεσε στην αίθουσα του Γ τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Κάνοντας τους Ανθρώπους να ευχαριστηθουνε και τους άλλους πού στοιριζωνταν σε μια καταδίκη για να προκαλέσουν εξελίξεις εις βάρος του Δασκάλου μας να πικραθούνε .

Όπως τον Σεπτέμβριο του 2019 πριν την Π.Ν.Π που έριξε το αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ όταν περίμεναν και πάλι καταδικαστική απόφαση από το εφετείο για να ανοίξουν σαμπάνιες.

Το τμήμα μας Ευχαριστεί τον Δικηγόρο του Δασκάλου μας Πέτκογλου Βασίλη μέλος του νέου ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ  και τον Καθηγητή Τζούντο ΤΕΦΑΑ Δάσκαλο Βίκτωρα Σιώπη που στάθηκαν στο πλευρό του Δασκάλου μας και συμβάλλανε στη Αθώωση του.

Η Οικογένεια του Ηρακλή ανακοινώνει τόσο  ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο όσο και  μάρτυρα κατηγορίας εις βάρος Δασκάλου μας είναι ανεπιθύμητα πρόσωπα persona non grata .

Η Οικογένεια του Ηρακλή όπως και τα κινήματα της Θεσσαλονίκης είναι από θέση αρχής  και στάσης Απέναντι στον Δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που λειτουργεί ως Εργολάβος ποινικών Διώξεων κατά του Δασκάλου μας .

Και για ακόμα μια φορά Απέτυχε η προσπάθειά του  να  καταδικάσουν τον Δάσκαλο μας .

Καλούμε τον Δάσκαλο με κάθε ένδικο μέσω να διεκδικήσει ότι προβλέπεται από τον νόμο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Άλλωστε

 

Back to Top