Με στόχο, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην Πυλαία

Τοπικό ντέρμπι εκτός έδρας για τους «κυανόλευκους», που φιλοδοξούν να δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από την αναμέτρηση του League Cup (17:00).

Βόλει, Ηρακλής

Στον Ηρακλή έχουν αφήσει πίσω τους τα όσα συνέβησαν στην αντίστοιχη αναμέτρηση στο League Cup, πριν από μερικές μέρες και φιλοδοξούν ότι, αυτήν τη φορά, θα εμφανιστούν αγωνιστικά ευπρόσωποι στο τοπικό ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Πυλαίας.

Εκτιμούν ότι έχουν προετοιμαστεί πολύ καλύτερα, η ομάδα έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό, μέσα από τις υποχρεώσεις, που ακολούθησαν εκείνης της αναμέτρησης και έχει «δέσει» πολύ περισσότερο από ό,τι εμφάνισε με την κάκιστη εκείνη παρουσία σε αγώνα, ο οποίος αφορούσε σε έναν διαφορετικό θεσμό.

Το σημερινό παιχνίδι αφορά στον θεσμό του πρωταθλήματος και διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League, με τους «κυανόλευκους» να έχουν προπαρασκευαστεί αγωνιστικά, τακτικά, αλλά και ψυχολογικά για να κοντράρουν με όλες τις δυνάμεις τους έναν αντίπαλο πλήρη σε επίπεδο αγωνιστικού δυναμικού, ο οποίος – για μια ακόμη χρονιά – έχει «ρίξει» πάρα πολλά χρήματα, δημιουργώντας μπάτζετ πρωταθλητισμού.

Ο Γιάννης Ορφανός έδωσε το στίγμα της πλευράς του Ημίθεου για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Δεν θα έχει καμία σχέση ο αγώνας με αυτόν που δώσαμε στο League Cup, διότι και εμείς αλλά και ο αντίπαλος έχουμε ανέβει επίπεδο. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει πολλούς αγώνες και έχουν φορμαριστεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους και διαφορετικό μπάτζετ, αλλά όπως έδειξαν και οι αναμετρήσεις της περσινής σεζόν, σε αυτά τα ματς μεταξύ των δύο πιο δυνατών ομάδων της πόλης μετράνε και άλλα πράγματα, όπως η ψυχολογία και η παράδοση».

Το τοπικό ντέρμπι του Κλειστού της Πυλαίας θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top