Εκκίνηση, στον μακρύ δρόμο για την κορυφή…

Στις 15:00, ο Ηρακλής μπαίνει στην πραγματικότητα της Football League, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Ηρόδοτο, στο Καυτανζόγλειο.

Με πιο ξεκάθαρο από ποτέ στόχο σε ένα πρωτάθλημα, ο Ηρακλής μπαίνει σήμερα στις 15:00 στην πραγματικότητα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής τον Ηρόδοτο, στο Καυτανζόγλειο.

Ο στόχος είναι το απόλυτο της κορυφής, η πρωτιά και η απευθείας άνοδος στη Super League, από όπου ουδέποτε υποβιβάστηκε με αγωνιστικά κριτήρια ο Ημίθεος. Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν, βεβαίως, ότι πρόκειται για έναν δρόμο γεμάτο αντιξοότητες – κάθε λογής – τις οποίες θα πρέπει να βρουν τη δύναμη και την ικανότητα να τις υπερβούν, ώστε να φτάσουν στον επιθυμητό σκοπό.

Για τη σημερινή αναμέτρηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο περιορισμένης αγωνιστικής δυναμικής, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, αποτέλεσμα, που πρέπει να «κυνηγήσει» ο Ηρακλής, χωρίς επιπρόσθετο άγχος (από το ήδη βέβαιο της πρεμιέρας), με τη βοήθεια του κόσμου του, εκκινώντας με το δεξί και με τους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, σήμερα, ανήμερα του αγώνα θα γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στον Κλέιτον, ο οποίος ταλαιπωρείται από φλεγμονή στις αμυγδαλές, ενώ θα αναγκαστεί να παρατάξει την ομάδα του χωρίς κλασικό αριστερό μπακ, ελλείψει των τραυματιών Κανακούδη και Χιντζίδη.

Στην αρχική αποστολή μετέχουν οι εξής (19) ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Γιώργος Κούσας, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Χουσεΐν Μουμίν, Νίκος Καλτσάς, Κώστας Παναγιωτούδης, Κώστας Μενδρινός, Τάι, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Φώτης Γεωργίου, Δημήτρης Χασομέρης, Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας, Εμμανουέλ Περόνε.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top