«Πράσινο φως» από Δράμα για την αποδέσμευση των «τριών»!

Ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή και των Παναγιωτούδη, Ρεβυθόπουλου, Κυριακίδη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σημερινής (3/7) “Metrosport”, τα πράγματα δρομολογούνται θετικά και στο «μέτωπο των τριών». Όσον αφορά δηλαδή στην προσπάθεια παραμονής του Κώστα Παναγιωτούδη, του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου και του Σάββα Κυριακίδη.

Σε χθεσινή ανάρτησή μας είχαμε ξεκαθαρίσει το αυτονόητο, ότι ο Ηρακλής δεν εξετάζει σε καμία των περιπτώσεων την προοπτική να παραταθεί ο δανεισμός των «τριών», καθώς, πλέον, θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την ομάδα η οποία τους δεσμεύει.

Αυτό το γεγονός έχουν μεταφέρει οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων» στην πλευρά της Δόξας και η απόκριση, που έλαβαν, ήταν άκρως ενθαρρυντική, με τον ιδιοκτήτη της Δραμινής ομάδας, Γιάννη Μπύρο, να τους ανακοινώνει ότι προτίθεται να αποδεσμεύσει τους παίκτες, προκειμένου να κλείσουν στον Ημίθεο…

Αυτό, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε αίτημα, όχι μόνο του Ηρακλή, αλλά και των ιδίων των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενημέρωσαν την ομάδα, στην οποία ανήκουν, ότι επιθυμούν να συνεχίσουν στα «κυανόλευκα».

Επομένως, έχει ανοίξει ο δρόμος και σύντομα, Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης θα περάσουν το κατώφλι της Μίκρας, με αντικείμενο τη συμφωνία παραμονής τους στο ρόστερ.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top