“Κρίσιμος ο αγώνας κόντρα στην Λάρισα”

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στον “Αrena FM”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στον “Arena FM” και μεταξύ άλλων τόνισε: «Το καλό είναι ότι στις ευκαιρίες των αντιπάλων δεν δεχθήκαμε γκολ. Ξέραμε επίσης ότι οι αμυντικοί της Βέροιας έχουν συνεχή παιχνίδια και ότι θα βγάλουν μια κούραση. Θέλαμε λοιπόν το κάτι παραπάνω και αυτό μας το έδωσε ο Λεοζίνιο με την είσοδό του.

Τα παιδιά αυτά επειδή τα περισσότερα είναι νέα, μεγαλώνουν με μπράβο. Όσο δέχονται συγχαρητήρια θα το ξανακάνουν. Είχαμε πει να έρθουν όλοι μαζί να δώσουμε όρκο νίκης μπροστά στον πάγκο αυτό που πάντα το κάναμε μέσα στα αποδυτήρια.

Θέλαμε να δείξουμε ότι ήρθαμε να πάρουμε κάτι. Τους είπα ότι τα πάντα εξαρτώνται από εκείνους γιατί αυτό ήταν ένα παιχνίδι ψυχής και καρδιάς. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Από πλευράς ψυχολογίας είναι πολύ καλό. Θα δω άλλα πρόσωπα σήμερα. Είμαστε όμως ακόμα πίσω και αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να κερδίσουμε τη Λάρισα πράγμα το οποίο είναι δύσκολο γιατί η Λάρισα παλεύει τα παιχνίδια. Αν έχουμε την εικόνα που είχαμε με Τρίπολη, Γιάννινα ή Ξάνθη θα κερδίσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά που ήταν πίσω από τον πάγκο γιατί νιώσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας.

Το πιο κρίσιμο ματς είναι αυτό που έρχεται με τη Λάρισα. Πρέπει να χαμηλώσουν τώρα οι τόνοι και να βγούμε όπως βγήκαμε με τη Βέροια.

Μπορεί να έρθουν και δυο παίκτες. Υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που χάλασαν τελευταία στιγμή. Του Παπαδόπουλου, χάλασε επειδή ο Δημήτρης αποφάσισε να μην έρθει. Ο μεγάλος σε ηλικία παίκτης δε θα είναι φορ.

Έχουμε και θέμα στην άμυνα, γιατί χάσαμε τον Μπαρτολίνι και ο Ζιαμπάρης είναι ήδη έξω ένα μήνα”.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top