Οι παίκτες από τον πάγκο και η ψυχολογία

Εγινε ξεχωριστή αναφορά μετά το παιχνίδι στη Βέροια

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάββας Παντελίδης ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη και από την προσπάθεια όλων των παικτών. Σε κάποιο σημείο των δηλώσεών του πάντως, στάθηκε και στους παίκτες που ήρθανε από τον πάγκο και έπαιξαν ως αλλαγή στη Βέροια.

“Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά που ήρθανε από τον πάγκο γιατί μας έδωσαν έξτρα ώθηση κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν παίρνεις βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται ως αλλαγή, όπως ο Λεοζίνιο ή ο Αγγελόπουλος”.

Αναφέρθηκε και στην ψυχολογία της ομάδας. “Νομίζω ότι στα περισσότερα παιχνίδια που είμαι εγώ στην ομάδα, στις δύο ευκαιρίες του αντιπάλου, η μία είναι γκολ. Δεν δεχτήκαμε γκολ κι αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να έχουμε περισσότερο χρόνο να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι μια ομάδα η δική μας που πραγματικά όταν δέχεται γκολ έχει πρόβλημα ψυχολογίας”, είπε και, λίγο μετά, πρόσθεσε: “Μιλάμε με τα παιδιά περισσότερο. Εχουμε πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και είναι πολύ εύκολο να αλλάξει η ψυχολογία τους προς το χειρότερο. Προς το καλύτερο είναι δύσκολο. Χρειάζεται πολύ μεγάλη δουλειά. Την ιδια δουλειά κάνουμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε. Απλώς σήμερα τα παιδιά έβγαλαν κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω αν συνέβη αυτό γιατί πολλές φορές βγάζεις αντίδραση όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο αλλά σήμερα η προσπάθειά τους, πραγματικά, ήταν αξιέπαινη. Τους δίνω συγχαρητήρια”.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top