Σκέψεις για Καυτανζόγλειο στην αναμέτρηση με τον Μ. Αλέξανδρο

Η δυναμική του “κυανόλευκου” κόσμου αλλάζει τα δεδομένα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η φετινή παρουσία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στα τοπικά πρωταθλήματα έχει επιφέρει σημαντική διαφοροποίηση στο καθεστώς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο ΕΠΣΜ.

Δεν είναι μόνο το τεράστιο brand name της ομάδας, αλλά και η δυναμική του κόσμου, που την ακολουθεί πιστά και μαζικά, ακόμη και στο τελευταίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου επέλεξε να αγωνίζεται προσωρινά.

Η ογκώδης παρουσία των Ηρακλειδέων στα δύο πρώτα παιχνίδια, αυτά με τον Κεραυνό Μονοπηγάδου στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου και με τον Ερμή στη Μηχανιώνα, έχει επισημανθεί από τους ανθρώπους του χώρου και φαίνεται να δημιουργεί νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο ήταν ορισμένη να διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου, η οποία βρίσκεται έναντι του Ποσειδωνίου.

Λόγω, όμως αυτής της δυναμικής, που επιδεικνύει ο «κυανόλευκος» κόσμος και με την πρόθεση των διοικούντων του Μεγάλου Αλεξάνδρου να αφορά στο μέγιστο της εισπρακτικής επιτυχίας, αναμένεται η ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΣΜ, η οποία θα μεταθέτει τη διεξαγωγή του αγώνα την ίδια μέρα και ώρα (Κυριακή 3/11 – 15:00), αλλά στην έδρα του Ημίθεου, με τυπικά γηπεδούχο – βεβαίως – τον αντίπαλο…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top