Πρόταση στους Ηλιάδη και Αμπάρη

Απαραίτητα η προσθήκη έμπειρων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η παρουσία στο ρόστερ της ομάδας πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών από την Κ-20 και την Κ-17, σε συνδυασμό με την έναρξη των προπονήσεων τρεις μόλις ημέρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα, μοιραία οδηγεί τους κυανόλευκους στο στόχο της «επιβίωσης». Για να επιτευχθεί αυτός και να κοιτάξουν ψηλότερα οι κυανόλευκοι απαιτείται η προσθήκη έμπειρων παικτών. Οσο αυτή είναι εφικτή στα τέλη Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος σε συνεργασία με ατζέντηδες «χτενίζουν» την αγορά, με την οικονομική δυστοκία ωστόσο να είναι δεδομένη.

Δύο εκ των έμπειρων παικτών που δέχτηκαν πρόταση να υπογράψουν στον Ηρακλή είναι ο Στέλιος Ηλιάδης και Γιώργος Αμπάρης. Αμφότεροι έχουν φορέσει παλαιότερα τη φανέλα του Ημίθεου και το κυριότερο δεν εμφανίστηκαν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο πρώτος περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού η οποία εάν δεν έρθει ή δεν τον ικανοποιήσει είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει ξανά στη Μίκρα.

Ο δεύτερος προσφάτως πέρασε από το Κατσάνειο όπου και προμηθεύτηκε εισιτήριο διαρκείας για να στηρίξει το τμήμα βόλεϊ. Δείχνοντας θετικός να επιστρέψει στην ομάδα η οποία ουσιαστικά τον «άνδρωσε».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top