Λουόμενος on air στον Παπαδάκη: «Η γυναίκα μου το ευχαριστιέται με άλλον» (vid)

Στη ζωντανή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ένας λουόμενος τόνισε πως θέλει να χωρίσει από τη γυναίκα του, επειδή πλέον δεν ευχαριστιέται τα δέκα λεπτά σεξ μαζί του και βρίσκει άλλον άντρα που αντέχει ώρες. «Πάει με άλλον που το έχει και πιο σηκωμένο και το ευχαριστιέται»!

Διάφορα, Επικαιρότητα

H σύνδεση με την παραλία στο Παλαιό Φάληρο πήρε …ακατάλληλη τροπή στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να συνομιλήσει με έναν κύριο, ο οποίος καθόταν μπροστά στο πλάνο. Εκείνος πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε: «Θέλω από αυτή τη γυναίκα να χωρίσω».

Στο πλατό επικράτησε μια σχετική αναστάτωση μέχρι που ο κύριος αποκάλυψε την αιτία χωρισμού και έγινε χαμός: «Θέλω να χωρίσω. Η γυναίκα μου, μου λέει επειδή είσαι εσύ μεγάλος και εγώ εδώ μέσα στο σπίτι μένουμε οικογενειακώς, δεν ευχαριστιέμαι μαζί σου. Εχω τη μητέρα μου 95 ετών και τα δύο μου παιδιά. Μου λέει η γυναίκα μου πως εγώ πάω και βρίσκω κάποιον άλλον που είναι στη δική μου ηλικία. Τα δέκα λεπτά μαζί σου δεν τα ευχαριστιέμαι, πάω βρίσκω κάποιον άλλον στη δική μου ηλικία και κάθομαι μαζί του 2-3 ώρες. Τον έχει και πιο σηκωμένο και το ευχαριστιέμαι».

Δείτε το απίστευτο βίντεο…

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top