Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έλαβε θέση για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος των φίλων του Ηρακλή στις 40 Εκκλησιές.

Επικαιρότητα

Η δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνου Ζέρβα για τη σαββατιάτικη δολοφονική επίθεση εναντίον των οπαδών του Ημίθεου:

«Ας το καταλάβουν καλά οι δράστες και όσοι τους ανέχονται. Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Θεσσαλονίκη που αποδέχεται, που επικροτεί ή έστω ανέχεται την οπαδική βία, στην πόλη που θρήνησε μόλις πέρυσι τον Άλκη και πιο παλιά και άλλα θύματα δεν υπάρχει χώρος για βία.

Να εντοπίσουν τους δράστες και με τη γενικότερη παρουσία τους να διασφαλίσουν την κοινωνική ειρήνη και τη σωματική ακεραιότητα. Το καρκίνωμα της οπαδική βίας, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ξεριζωθεί από την πόλη. Αυτό θέλουν οι ομάδες μας, οι φίλαθλοι, οι αθλητές και όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού.

Η Θεσσαλονίκη διψά για νίκες, για διακρίσεις, για πρωταθλήματα, για ανάδειξη των νέων ταλέντων της. Είναι πόλη του αθλητισμού και δεν θα αφήσουμε σε κανέναν το περιθώριο να την κρατά δέσμια της βίας. Το μέλλον μας είναι στα καινούργια γήπεδα, στις υποδομές, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στα γηπεδάκια σε κάθε γειτονιά. Όχι στους χούλιγκανς, τους ανεγκέφαλους και τους ροπαλοφόρους»

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Back to Top