Γωγάκος: “Ζήσαμε μία κόλαση…”

Ο Ηρακλειδέας και μέλος του ΓΣ Ηρακλής, Δημοτικός Σύμβουλος, ήταν επιβάτης της μοιραίας αμαξοστιχίας και αφηγείται το δράμα, που βίωσε…

Επικαιρότητα, Ερασιτέχνης

Όσα είπε το μέλος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Στέφανος Γωγάκος, στο voria.gr:

«Ζήσαμε μια κόλαση…». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που μεταφέρει σε κάθε επικοινωνία ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) του δήμου Θεσσαλονίκης Στέφανος Γωγάκος, ο οποίος ήταν επιβάτης της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορικό τρένο στα Τέμπη.

Ο κ. Γωγάκος από τη φονική σύγκρουση τραυματίστηκε στο κεφάλι, ευτυχώς ελαφρά. Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Λάρισα.

Ο δημοτικός σύμβουλος επιβιβάστηκε στην επιβατική αμαξοστοιχία χθες το απόγευμα από την Αθήνα, όπου βρισκόταν για μια εκδήλωση της Ένωσης Χημικών. Κάποια στιγμή την ώρα που το τρένο έφτανε στο ύψος του Ευαγγελισμού ένας δυνατός θόρυβος και δυνατό τράνταγμα σταμάτησε τον χρόνο. «Βρισκόμουν στο πέμπτο βαγόνι. Τα φώτα έσβησαν και άρχισε το βαγόνι μας να γεμίζει καπνούς. Δεν ξέραμε τι γινόταν. Ήταν σαν μια κόλαση αυτό που ζήσαμε. Επικράτησε ένας πανικός», περιγράφει στη Voria.gr ο κ. Γωγάκος. Όπως αναφέρει ο ίδιος, από την πρόσκρουση χτύπησε το κεφάλι του στην οροφή του βαγονιού. «Ήμουν γεμάτος αίματα στο κεφάλι, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή.

Οι πόρτες δεν άνοιγαν και ήταν δύσκολο αρχικά να εγκαταλείψουν το βαγόνι. Άνθρωποι έξω από αυτά κατάφεραν να τις ανοίξουν και βγήκαν όλοι οι επιβάτες που βρίσκονταν στο πέμπτο βαγόνι. «Όταν βγήκα έξω, είδα τα μπροστινά βαγόνια στις φλόγες», περιγράφει συγκλονισμένος.

Ο κ. Γωγάκος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια με ιδιωτικά λεωφορεία ξεκίνησαν για τη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top