Kούστα: “Και ποιος δεν θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή!”

Διάθεση ανανέωσης συνεργασίας από τον σέντερ φορ του Ηρακλή – “Ο Σούλης Παπαδόπουλος έφερε νέα πνοή στην ομάδα”, δηλώνει.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Κριστιάν Κούστα στο Metropolis:

”Ο στόχος δεν ήταν εξαρχής αυτός, αλλά αυτό που θέλουμε εμείς είναι να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος. Ο κόσμος του Ηρακλή δεν μας αφήνει μόνους και εμείς κάναμε το αυτονόητο για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, παρότι ο στόχος δεν ήταν αυτός στην αρχή της χρονιάς”.

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο: ”Ο κόουτς είναι έντονος χαρακτήρας και από την μέρα που ήρθε έφερε νέα πνοή και μας βοήθησε με τις παραστάσεις που έχει. Μέχρι στιγμής έχουμε το απόλυτο μαζί του και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι”.

Για την βοήθεια που παρέχει στον Ηρακλή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης: ”Κάθε δυνατή βοήθεια προς όφελος του Ηρακλή την θέλουμε. Ο κ. Μονεμβασιώτης μας βοηθάει και ότι γίνει το καλοκαίρι ας γίνει για το καλό του συλλόγου”.

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: ”Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι και περιμένουμε πρώτα να τελειώσει η χρονιά και μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Θα ήθελα να παραμείνω στον Ηρακλή. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας. Περνάω πολύ καλά τον 1,5χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα”.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top