Mάνταλος: “Αποφασίστηκε να δώσουμε εισιτήρια στους Ηρακλειδείς”

“Είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο κόσμο στην κατηγορία”, τόνισε ο κόουτς της Μεγαρίδας.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η δήλωση του Γιώργου Μάνταλου στο Metropolis:

«Το απόλαυσα το παιχνίδι. Είναι εντυπωσιακός ο παλμός και ο τρόπος που υποστηρίζουν την ομάδα τους οι οπαδοί του Ηρακλή. Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, αλλά ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στα γήπεδα.

Οφείλουμε την καζούρα να την αναγνωρίζουμε, δεν γίνεται να την ποινικοποιήσουμε. Ο Ηρακλής μαζεύει τον περισσότερο κόσμο στην κατηγορία, επίσης και ο Πανιώνιος έχει κόσμο. Και η ομάδα μου μαζεύει κόσμο και ας ήμουν σκληρός στην ανάρτηση που έκανα.

Εμένα το παράπονό μου ήταν πως εμείς είμαστε μια ομάδα με μικρή ιστορία, δεν μπορεί να φέρνουμε τελικούς της Elite League και δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα να είναι άδειο το γήπεδο. Υπάρχουν προβλήματα, το εισιτήριο ίσως να ήταν τσιμπημένο, δεν μπορείς να παίζεις με τον Ηρακλή στα Μέγαρα και να μην είναι γεμάτο το γήπεδο.

Συνεδρίασε το ΔΣ της ομάδας και πέρασε η εισήγηση μου και του γενικού αρχηγού για να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Ηρακλή. Θα τους δώσουμε το 20% των εισιτηρίων. Όσο και να στεναχωρώ τους Ηρακλειδείς, εγώ πιστεύω πως εμείς είμαστε το φαβορί με δύο παιχνίδια στα Μέγαρα».

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top