Η λύτρωση ήρθε στο τέλος…

Με πέναλτι, που κέρδισε ο Κωστίκα και εκτέλεσε εύστοχα ο Ισνάλδο, ο Ηρακλής έλυσε τον… “Γόρδιο Δεσμό” και πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Αιολικού.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Χρειάστηκε ένα ολόκληρο παιχνίδι για να φτάσει στον επιδιωκόμενο στόχο ο Ηρακλής και να επικρατήσει με 1-0 του Αιολικού.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν μονότερμα τον αντίπαλο, αλλά δεν μπόρσεαν να βρουν γκολ ή ακόμη και τις πολύ μεγάλες φάσεις για να φτάσουν σε αυτό και στα δύο ημίχρονα.

‘Ηρθε όμως μία από τις αλλαγές του Σούλη Παπαδόπουλου να δώσει τη λύση, ο Βασίλης Κωστίκα και να κερδίσει στο τέλος της αναμέτρησης το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ μία ακόμη αλλαγή ο Ισνάλδο, για να φτάσει η ομάδα στο πολύτιμο 1-0 της νίκης της.

Οι στιγμές

Στο 2΄ εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά από κοντά του Κούστα, εκτός στόχου.

Στο 3΄ σέντρα του Αρόγιο από τα δεξιά, προσπάθεια Κούστα για απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

Στο 22΄ ατομική προσπάθεια από τον Δοϊρανλή, αντί να σουτάρει εντός της περιοχής, προτίμησε να επιχειρήσει πάσα προς τον Σπυρίδη και η φάση χάθηκε.

Στο 41΄ ύστερα από κόρνερ του Αρόγιο, ο Δοϊρανλής επιχειρεί απευθείας βολέ μέσα από την περιοχή, αλλά είναι άστοχο και με κόντρα η μπάλα καταλήγει σε νέο κόρνερ.

Στο 45+2΄ προσπάθεια και γύρισμα του Βιτλή από αριστερά, η μπάλα καταλήγει μέσα στην περιοχή στον Έμπο, που σουτάρει εκτός εστίας.

Στο 63΄ ο Ισνάλδο εκτελεί κόρνερ, η μπάλα φθάνει στον Βιτλή εκτός περιοχής, που πιάνει ψηλοκρεμαστό σουτ και ο Γκμπενιόν με τη πλάτη προς το τέρμα στέλνει με το κεφάλι τη μπάλα άουτ.

Στο 74΄ ο Έμπο βρίσκει τον Κούτσα εντός περιοχής, αλλά την τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Κολλαράς και κόβει σε κόρνερ.

Στο 86΄ εκτελεί φάουλ ο Κουντουριώτης η μπάλα κοντράρει, ο Ισνάλδο κάνει το σουτ και οι αμυνόμενοι κόβουν επάνω στη γραμμή της εστίας.

Στο 88΄ πέναλτι για τον Ηρακλή: Ο Κωστίκα ανατρέπεται καταφανέστατα εντός περιοχής και ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι.

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 89΄: ο Ισνάλδο εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και κάνει το 1-0.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης. Βιτλής, Πατράλης (46′ Ισνάλντο), Σπυρίδης (77′ Kωστίκα), Κωστόπουλος, Σιούτας, Έμπο, Δοϊρανλής (70′ Nεοφυτίδης), Κούστα, Αρόγιο (62′ Κουντουριώτης), Γκμπενιόν

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (65′ Μπαλογιάννης), Καρανίκας (80′ Μούχαλης), Τριανταφυλλάκος, Νούλας (65′ Κριμιτζάς), Σαραντίδης (57′ Ιωάννου), Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top