Εμετική γλοιωδία: ΝΕΜ και Μίλων ανταλλάσσουν “σαλιάρικες”… ευχαριστίες!

Ο φετινός… Πανερυθραϊκός, ονομάζεται Μεγαρίδα και ό,τι έκανε το έκανε χωρίς να κρύβεται πίσω από προσχήματα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Διαβάστε και… αηδιάστε… Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μίλωνα, που έκανε περίπατο στην έδρα της Μεγαρίδας και πέτυχε τον κσοπό του:

«Ο πρόεδρος του ΔΣ κι όλοι οι αγνοί φίλαθλοι του Μίλωνα νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν το φιλικό σωματείο της ΝΕ Μεγαρίδας για την εξαιρετική φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα μας.

Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο κ. Γιάννη Βασιλείου και τους προπονητές κ. Γιώργο Μάνταλο και κ. Λευτέρη Τσαουσίδη για την εξαίρετη φιλοξενία τους σε ένα παιχνίδι κρίσιμο που και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ.

Σε καμία περίπτωση, κάποιες μικρές παραφωνίες από την κερκίδα δεν είναι ικανές να διαταράξουν την φιλική και αμοιβαία εκτίμηση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των σωματείων εντός των αγωνιστικών χώρων».

 

Και η… εξίσου εμετική απάντηση της Μεγαρίδας, με την εκπλητκιοί προσφώνηση “φίλοι μας” (!!!):

«Ευχαριστήριο Μίλωνα στην NEM!

Αυτές οι δημοσιεύσεις αποτελούν την παρακαταθήκη μας στα παιδιά μας & στην πόλη μας!

Φίλοι μας, η εκτίμηση μας προς εσάς, είναι αμοιβαία και αδιαπραγμάτευτη. Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση σας!Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος!

Τα Μέγαρα θα συνεχίσουν να προβάλουν το ευ αγωνίζεσαι και την ευγενή άμιλλα καθώς με αυτές τις αξίες μάθαμε, μεγαλώσαμε τα παιδιά μας και θα πορευτούμε μέχρι το τέλος.

Πολλά συγχαρητήρια και πάλι!»

Σχετικά Άρθρα

Ακόμη και τα έξοδα των τριών ομάδων αναλάμβανε ο Μάνσφιλντ…

Μπάσκετ

Back to Top