Διαβεβαιώσεις από Σωσσίδη για τις εργασίες – Επίκειται κοινή συνάντηση με Βρούτση

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση διοίκησης ΓΣ – Επιτροπής Καυτανζογλείου και δρομολογούνται οι κινήσεις για επαναχρησιμοποίηση του Σταδίου από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή – ΓΣ και Επιτροπή θα συναντηθούν με Βρούτση για να αδειοδοτηθεί το Καυτανζόγλειο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλη η επίσημη πληροφόρηση για τη συνάντηση, μέσα από την ενημέρωση, που παρέχει ο Γυμναστικός Σύλλογος:

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Ηρακλής με την επιτροπή του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου. Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η άμεση έναρξη των εργασιών, ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο να δοθεί προς χρήση το στάδιο στην ποδοσφαιρική ομάδα, παρουσία φιλάθλων.

Η διοίκηση του σταδίου ανέφερε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου, θα έχει ολοκληρωθεί η πολεοδομική τακτοποίηση, καθώς και η έγκριση από την Πυροσβεστική των μελετών πυρασφάλειας. Έγγραφα που κρίνονται απαραίτητα για να μπουν σε φάση υλοποίησης οι εργασίες πυρασφάλειας που απαιτούνται για την αδειοδότηση του σταδίου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε μέσα στις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί από κοινού (Γ.Σ. και επιτροπή σταδίου) συνάντηση με τον αναπληρωτή Yπουργό Aθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ώστε να εξασφαλιστεί η διαβεβαίωση της Πολιτείας για τη χρήση του σταδίου τη νέα αγωνιστική περίοδο, εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

Επιπρόσθετα, η επιτροπή ενημέρωσε ότι ξεκινούν άμεσα εργασίες για την ολική επανασπορά του χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο.

Ο Γ.Σ. θα συνεχίσει να πιέζει προς πάσα κατεύθυνση, με μεθοδευμένες κινήσεις, για να επιστρέψει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top