Την αδειοδότηση και τα μάτια σας!!!

Η περσινή δέσμευση προς τον κόσμο ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν χωρίς αδειοδότηση και η μέγιστη ανάγκη για αποπληρωμή όλων των υποχρεώσεων της διοίκησης Ευγενίου…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της ΠΑΕ είχε μεταφέρει στον κόσμο της ομάδας ότι θα ήταν η τελευταία σεζόν (2023-2024), κατατην οποία ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής δεν θα αδειοδοτείτο, εξαιτίας της μετονομασίας.

Αυτή η δέσμευση της διοίκησης θα πρέπει να υλοποιηθεί οπωσδήποτε, μπροστά στην προοπτική αλλαγής δεδομένων από το καλοκαίρι, που έρχεται!

Η διοίκηση του Στράτου Ευγενίου υποχρεούται να αποληρώσει όλες τις δικές της οφειλές, ώστε να συλλέξει όλες τις απαρίτητες υπογραφές, οι οποίες απαιτούνται προκειμένου να αδειοδοτηθεί η ομάδα και αυτό αποτελεί απόλυτη αναγκαιότητα.

Το εγχείρημα της επανόδου στη μεγάλη κατηγορία στάθηκε αδύνατο για το παρόν διοικητικό καθεστώς και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη, όμως το θέμα της αδειοδότησης είναι κάτι που αντιμετωπίζεται με οικονομική συνέπεια, έστω και την ύστατη ώρα.

Ας ελπίσουμε ότι σε αυτόν – τουλάχιστον – τον τομέα, θα υπάρξει αίσια έκβαση, διότι σε αυτό το επίπεδο, δικαιολογίες δεν χωρούν…

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top