Συνεχίζεται η προετοιμασία – Ανακοίνωσε Δράμα και η ΠΑΕ

Ομαλή εξέλιξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Καμπανιακό.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση από την ομάδα για την προπόνηση:

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του επόμενου αγώνα με αντίπαλο τον Καμπανιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague 2, παιχνίδι στο οποίο θα επιχειρηθεί να γίνει το 3Χ3 και να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί, κάτι που είναι και το ζητούμενο για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η σημερινή πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε ως συνήθως στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια με επιθετικές ενέργειες καθώς και εσωτερικό δίτερμα, ενώ όσοι αγωνίστηκαν όλο το 90λεπτο στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ για τον αγώνα με τον Καμπανιακό:

Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι έπειτα από την απαγόρευση της διοργανώτριας αρχής για τη διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον Καμπανιακό στο γήπεδο της Χαλάστρας, το οποίο αποτελεί και έδρα του Καμπανιακού, και λαμβάνοντας υπόψιν ότι η δύναμη της ομάδας είναι οι οπαδοί της, αναζήτησε με εντολή του μεγαλομετόχου της, Στράτου Ευγενίου και των λοιπών παραγόντων, γήπεδο το οποίο πέρα από την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου, θα μπορούσε πάνω απ’ όλα να δεχτεί και τους οπαδούς μας.

Έτσι λοιπόν, μετά από την επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, κύριο Δημήτρη Περσίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του, μας παραχωρήθηκε το Στάδιο του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας “Η ΔΟΞΑ” για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής ημέρας, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το μεσημέρι (15:00).