O Mονεμβασιώτης “τελείωνει” το θέμα Καυτανζογλείου και στηρίζει για Χορτατζήδες!

Ο υποψήφιος για την ιδιοκτησία της “κυανόλευκης” ΠΑΕ επιχειρηματίας, μαζί με τον πρόεδρο του ΓΣ, Μάκη Κυριζίδη, συναντώνται με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος να τελειώσει τη φαρσοκωμωδία με το θέμα του Καυτανζογλείου και να κλειδώσει την επιστροφή του ποδοσφαιρικού Ηρακλή το ερχόμενο καλοκαίρι στο Στάδιο είναι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Σε πλήρη συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο του ΓΣ, Μάκη Κυριζίδη, θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βούρτση, αύριο, Παρασκευή 16/2, στο γραφείο του τελευταίου στο Υπουργείο.

Ο υποψήφιος επενδυτής της “κυανόλευκης” ΠΑΕ και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα συζητήσουν διεξοδικά με τον υφυπουργό το θέμα του Καυτανζογλείου και θα φροντίσουν να δρομολογηθεί σε ουσιαστικό επίπεδο η υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης του Σταδίου – παρακάμπτοντας τις τακτικές Σωσσίδη –  ώστε να επανέλθει η ομάδα στην έδρα της από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, ο Μάκης Κυριζίδης θα θέσει στον Γιάννη Βρούτση και το θέμα της κατασκευής γηπέδου στους Χορτατζήδες, το οποίο θα στηρίξει και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, καθώς επιθυμεί την υλοποίησή του, όπως όλη η “κυανόλευκη” κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top