Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία για Απόλλωνα Πόντου – Η αποστολή

Χωρίς τον Σιούτα, που είναι τιμωρημένος, οι “κυανόλευκοι”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση από τη Μίκρα, αναφέρει:

Αποφασισμένη και πανέτοιμη να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών είναι η ομάδα μας, η οποία αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη στο Πολύκαστρο, τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Αυτό που τόνισε στους παίκτες του ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης είναι πως για να έχει αξία η μεγάλη νίκη επί της Νίκης Βόλου, θα πρέπει να κερδηθούν τα επόμενα δύο παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πόντου και τον Καμπανιακό, ώστε η ομάδα μας να βρεθεί κοντά στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα play off του πρωταθλήματος.

Η μίνι προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με το πρόγραμμα να αναλώνεται σε προθέρμανση, ταχύτητες και στατικές φάσεις, με εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ σε θέση άμυνας και επίθεσης.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής μας, Περικλής Αμανατίδης, είναι η απουσία λόγω καρτών του Χρήστου Σιούτα, ενώ στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Πολύκαστρο συμπεριλήφθησαν 22 παίκτες.

H αποστολή:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SQUADLIST GK 16. Σ. ΠΑΛΑΒΡΑΚΗΣ 75. A. ΤΣΙΝΙΓΓΙΡΗΣ 99. ΜΑΚΡΗΣ MF 7. M. TORRES 13. M. ΠΑΤΡΑΛΗΣ 17. ΣΠΥΡΙΔΗΣ 32. r. ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ 33. B. ΚΩΣΤΙΚΑΣ 41. eBoH .٦7 A. ARROYO 90. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ DF 2. 日. ΧΕΙΡΙΤΡΑΝΤΑΣ 5. 5 CHRUSCIEL 6. B. ΒΙΤΩΗΣ 27. Σ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 28. 5. GBEGNON 29. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ 30. E. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ CF 9. κ. ΚΟΥΣΤΑ 10. E. ISNALDO 11. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ 8日. GUERMOUCHE COACH: Π. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ FC SHAGUE2 SUPERR owered by PROTEAS FILTER"

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top