Μπερμπέρογλου: “Παπακοσμάς και Γεωργιάδης επέβαλαν τον αποκλεισμό μας!”

Έντονη διαμαρτυρία του Αντιπροέδρου του ΓΣ και Διοικητικού Υπεύθυνου του Τμήματος βόλεϊ, που ξέσπασε κατά των διαιτητών, σε τοποθέτησή του στη BlueArena.

Βόλει, Ηρακλής

Ο Αντιπρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής και Διοικητικός Υπεύθυνος του Τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή, με δηλώσεις του στη BlueArena εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία των “κυανολεύκων” για τη σφαγιαστική διαιτησία της αναμέτρησης κυπέλλου με τον Άθλο Ορεστιάδας, η οποία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στον αγώνα κυπέλλου στο Κατσάνειο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

“Σε έναν αγώνα, ο οποίος είχε όλα τα θετικά στοιχεία μιας φιλικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο ομάδων, λόγω των αρίστων σχέσεων, τις οποίες διατηρούν, ήρθαν οι διαιτητές Παπακοσμάς και Γεωργιάδης να πυροδοτήσουν την ατμόσφαιρα και να καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Με τα απαράδεκτα σφυρίγματά τους, ιδίως κατά τη διάρκεια του – καθοριστικού για την έκβαση του αγώνα – 4ου σετ, απέτρεψαν την ομάδα μας από την ισοφάριση, την οποία εδικαιούτο και από το να διεκδικήσει την πρόκριση στο τάι μπρέικ.

Ξεσήκωσαν – δικαίως – τον κόσμο με τις απίστευτες υποδείξεις τους και, μάλιστα, έσπευσαν να καταγγείλουν τη διαμαρτυρία των φίλων της ομάδας μας στο Φύλλο Αγώνα!

Πρόκειται περί απερίγραπτων διαιτητών, οι οποίοι δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσουν, καθώς – ουσιαστικά – επέβαλαν με τις άδικες αποφάσεις τους τον αποκλεισμό του Ηρακλή, γεγονός για το οποίο διαμαρτυρόμαστε εντόνως και προς κάθε κατεύθυνση!”.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top