Κυριζίδης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει στο Καυτανζόγλειο!”

“Θα συναντηθώ και με τον υπουργό, προκειμένου να πάρουμε τις απαντήσεις, που αναζητούμε – Τραγελαφικοί οι χειρισμοί από τη διοίκηση του Σταδίου”, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Μάκη Κυριζίδη στο Metropolis, για το θέμα του Καυτανζογλείου:

«Καταρχάς να πούμε τη βασική παραδοχή ότι Καυτατζόγλειο ίσον Ηρακλής και Ηρακλής ίσον Καυτατζόγλειο. Εδώ και δεκαετίες ο Ηρακλής συντηρεί το γήπεδο, ο Ηρακλής ήταν αυτός που κρατούσε σε ανθρώπινη κατάσταση όλες τις εγκαταστάσεις και από την ώρα που έφυγε ο Ηρακλής και κυνηγήθηκε, είδαμε ποια είναι η πραγματική εικόνα του Καυτατζογλείου, το οποίο καταρρέει. Η δεύτερη παραδοχή είναι ότι πέρυσι περιμέναμε να τελειώσει η διαδικασία αδειοδότησης. Παίξαμε κάποια παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και τώρα τρέχουμε στη Χαλάστρα και ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο κλπ.

Τόσο καιρό περιμένουμε να ακούσουμε απαντήσεις από τη διοίκηση του Καυτατζογλείου τις οποίες δεν έχουμε ακούσει. Αντιθέτως, ακούσαμε ότι χάθηκε ο φάκελος, κάποια τραγελαφικά. Οι ερωτήσεις είναι που βρισκόμαστε και πότε θα δοθεί επιτέλους η αδειοδότηση του Καυτατζογλείου. Και σε αυτά δεν παίρνουμε απαντήσεις.

Ταυτοχρόνως βλέπουμε δηλώσεις, ότι χάθηκε ο φάκελος στατικότητας. Καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το παιχνίδι, να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν υπάρχει έλεγχος στατιστικής επάρκειας. Πρέπει να ολοκληρωθεί η πυρασφάλεια και να μπει ο Ηρακλής. Έχει γίνει μια προσπάθεια αλλά δεν έχουμε πάρει απαντήσεις.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε να μην ξεκινήσει από τη νέα σεζόν ο Ηρακλής στη φυσική του έδρα, το Καυτατζόγλειο. Έχουμε 5-6 μήνες μπροστά μας, αν υπάρχουν κάποια προβλήματα να τα λύσουμε. Ο Ηρακλής είναι διατεθειμένος να πληρώσει τον χλοοτάπητα και να κρατήσουν το ποσό αυτό από τα μελλοντικά ενοίκια κάθε αγώνα.

Εμάς μας εστάλη μια επιστολή όπου ζητείται μια συνάντηση, ώστε να μας εξηγήσουν τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Αν εκκρεμεί κάτι, εκκρεμεί αυτός ο διαγωνισμός ο οποίος λήγει σε 10 μέρες ή δεν εκκρεμεί, ή θα δοθεί άδεια σε 2 μήνες. Δεν έχουμε πάρει αυτές τις απαντήσεις. Υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έρχονται ούτε διοργανώσεις Στίβου και αυτό γιατί δεν έχουμε Στάδιο. Έτσι μένει πίσω και η πόλη».

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top