“Ευελπιστούμε ότι θα αναλάβει ο Μονεμβασιώτης-Zωηρό το ενδιαφέρον του!”

“Πρέπει να πιέσουμε για το θέμα του Καυτανζογλείου”, τονίζει ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Μάκη Κυριζίδη στο Metropolis:

«Είχαμε μία συνάντηση με τον κ. Μονεμβασιώτη και διαπιστώσαμε πως υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον. Ευελπιστούμε πως θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον κ. Ευγενίου τους επόμενους μήνες. Υπάρχει μία καλή προοπτική. Ο Ηρακλής αξίζει να ανέβει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία. Εκεί είναι η θέση του. Και πρέπει να επιστρέψει στις θέσεις που πρέπει να βρίσκεται.

Είχαμε συναντηθεί ξανά με τον κ. Μονεμβασιώτη. Σίγουρα αυτό που θέλει είναι να πάει ψηλά τον Ηρακλή. Έδωσε δείγματα γραφής στον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ χρέος μετά την αποχώρησή του. Έδειξε δείγματα γραφής και με μία πολύ μεγάλη χορηγία προς τον Ηρακλή, ύψους 150.000 ευρώ. Έχουμε παράλληλα και τον κ. Ευγενίου που έσωσε την ομάδα. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο για τον Ηρακλή».

Για το μπάσκετ, το βόλεϊ και την επιτροπή γηπέδου: «Στο μπάσκετ μπορούμε να ανεβούμε κατηγορία και φυσικά έχουμε και εκεί έναν βασικό υποψήφιο επενδυτή. Έχουμε και το βόλεϊ, τον αυτοκράτορα του Ηρακλή. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε. Να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες.

Συν τοις άλλοις έχουμε και την επιτροπή του γηπέδου, και ο κ. Χαϊτογλου, ο κ. Τζήκας, ο κ. Γεράνης, ο κ. Χαλβατζάκης.

Στο ποδόσφαιρο, πολλά μπορούν να συμβούν. Υπάρχει μία διαδικασία έρευνας οφειλών. Ο μεγαλομέτοχος είναι ο κ. Ευγενίου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Να κάνουμε υπομονή για τρεις μήνες. Να πιέσουμε την διοίκηση του Καυτανζογλείου για να επιστρέψουμε εκεί.

Δεν είναι προσωπική εκτίμηση. Δεν μπορεί κανείς άλλος να συντηρήσει αυτό το γήπεδο. Είδατε ποια είναι η κατάληξη του γηπέδου. Πρέπει να το λέμε σε όλους τους τόνους. Να τελειώσουν οι διαδικασίες στο Καυτανζόγλειο. Εκκρεμεί και μία μεταβίβαση μετοχών».

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top