Στη Θεσσαλονίκη ο Εουχένιο Ισνάλντο!

Ο 30χρονος Αργεντινός εξτρέμ, με το καλό βιογραφικό και το πέρασμα από Super League, που ανέφερε επί μέρες η BlueArena, αναμένεται μέσω Ελβετίας, για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το όνομά του διέρρευσε και – πλέον – δεν υπάρχει καμία δέσμευση και από πλευράς BlueArena, που επί ημέρες σας ενημέρωνε ότι η θέση του “μεγάλου”, που άνοιξε με τη φυγή του Σίλβα στο ρόστερ, θα καλυφθεί από 30χρονο Αργεντιό εξτρέμ, με δυνατό βιογραφικό και πέρασμα από τη Super League.

Επιθυμία των ιθυνόντων της ΠΑΕ ήταν να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του ποδοσφαιριστή πριν βάλει την υπογραφή του, ωστόσο αυτό δημοσιεύθηκε και μπορούμε – με τη σειρά μας – να δώσουμε λεπτομέρειες.

Αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα (28/1), το απόγευμα, με πτήση, με ενδιάμεσο σταθμό την Ελβετία, για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο εξτρέμ, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα, αλλά και ως επιθετικός, εφόσον απαιτηθεί.

Άρχισε την καριέρα του στην πατρίδα του και στη Β Ομάδα της Νιούελς, συνέχισε στη Ντεφένσα, την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης και συνέχισε στη Ντεφένσα, μεταγράφηκε στη Χιλιανή Ντε Καλέρα, στη βραζιλιάνικη Μπαΐα, για να επιστρέψει στην πατρίδα του, στην Αθλέτικο Τουκουμάν και στη The Strongest, με την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 15 Δεκεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top