Άρεσε και σκόραρε ο Αρόγιο στο 3-1 επί του ΑΟ Χανιώτης

Χρήσιμο για τους νεοαποκτηθέντες φιλικό παιχνίδι προπόνησης στη Μίκρα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση για τη φιλική αναμέτρηση:

Σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ επικράτησε του Α.Ο Χανιώτης με σκορ 3-1.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Περικλής Αμανατίδης είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των 4 νεομεταγραφέντων παικτών (Αρόγιο, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης και Τσιλιγγίρης) οι οποίοι έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο και μόνο ο Κωστόπουλος αγωνίστηκε και στο μισό του δευτέρου μέρους.

Για την ιστορία, τα γκολ του ΗΡΑΚΛΗ πέτυχαν οι Αρόγιο, Τόρες και Κουντουριώτης, ενώ ο Έμπο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Τσαγκαλίδης.

Η ομάδα μας είχε κι άλλες φάσεις όπου θα μπορούσε να σκοράρει, με δοκάρι του Βιτλή, και απίστευτα τετ-α-τετ με Κούστα, Κουντουριώτη και Μπαλικτσή Μ.

Στο φιλικό παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν οι εξής παίκτες:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσιλιγγίρης, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης, Χρουσιέλ, Ελευθεριάδης, Έμπο, Τόρες, Χειρίτραντας, Κουντουριώτης, Αρόγιο, Μακρής, Βιτλής, Γκμπενιόν, Λύγκας, Δασκαλάκης, Κούστα, Στοΐσεβιτς, Μπαλικτσής Α, Μπαλικτσής Μ και Μπαραχάνος (Κ-19).

Α.Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ: Κουτζαβασίλης, Καραμανλής, Λυρτζής, Θεοδωρίδης, Καραγιάννης, Πάγιος, Θωμαΐδης, Πότσι, Τούλης, Αλωπούδης, Ζησόπουλος, Ντούρος, Ψαρέλης, Χατζηιωάννου, Τσακιρίδης.

Σχετικά Άρθρα

“Χαίρομαι, που συνετέλεσα κι εγω στην αλλαγή εποχής του Ηρακλή” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top