Φιλικό με ΑΟ Χανιώτης στη Μίκρα

Ευκαιρία αγωνιστικής δράσης στους νεοαποκτηθέντες του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Μπορεί η ομάδα μας να μην έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για 2 εβδομάδες, ωστόσο, ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και σε καμία περίπτωση να μην υπάρξει χαλάρωση όλο αυτό το διάστημα.

Για το λόγο αυτό, οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όμως, για να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία ενόψει και των επόμενων δύσκολων αγώνων του πρωταθλήματος της Superleague 2 και να μη χάσει η ομάδα τους αγωνιστικούς της ρυθμούς, το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιώτης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 3 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Μάλιστα, αυτή θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δοκιμαστούν σχήματα, τακτικές και πρόσωπα. Σκοπός του προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής στους 4 νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές, Αρόγιο, Κωστόπουλο, Τσαγκαλίδη και Τσιλιγγίρη, να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς τους και να τους εντάξει ακόμη περισσότερο στο κλίμα της ομάδας. Άλλωστε, αυτό που περιμένουν όλοι εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι οι καινούργιοι παίκτες να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ΗΡΑΚΛΗ.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top