Οι τρεις – ξεκάθαροι – μεταγραφικοί στόχοι…

Οι θέσεις, στις οποίες επιχειρεί να ενισχυθεί ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος, προκειμένου να κλείσει τον κύκλο των μεταγραφικών κινήσεων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μέχρι στιγμής, οι “κυανόλευκοι” έχουν προχωρήσει σε στοχευμένες προσθήκες, ενισχυόμενοι μεταγραφικά με τερματοφύλακα (Τσιλιγγίρης), με δεξιό και αριστερό μπακ – χαφ (Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης), με “οκτάρι” (Πατράλης) και με “δεκάρι” (Αρόγιο).

Σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Περικλής Αμανατίδης, σε συνεργασία με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Τμήματος, Βαγγέλη Αγγελή, επιχειρούν να “κλειδώσουν” άλλες τρεις, πολύ συγκεκριμένες προσθήκες.

Επιχειρείται η απόκτηση κλασικού σέντερ φορ, με βασικό στόχο τον Θοδωρή Τσιριγώτη, ενώ, για αυτόν τον ρόλο, υφίσταται και εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που ο Λεβαδειακός δεν υποχωρήσει μπροστά στη συμφωνία του παίκτη με τον Ημίθεο και αποτρέψει τη μετακίνηση.

Παράλληλα, κινούνται για την απόκτηση ενός κλασικού εξτρέμ, δηλαδή ενός παίκτη πλάγιας γραμμής, με δυνατότητα πλαγιοκόπησης και δημιουργίας ρηγμάτων στην αντίπαλη άμυνα, ενώ – τέλος – το ιδεατό θα ήταν να κλείσουν τις μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση και ενός ικανού ανασταλτικού μέσου.

Για τους στόχους αυτούς “σκανάρεται” και βολιδοσκοπείται η ελληνική αγορά, αλλά και αυτή του εξωτερικού, καθώς – όπως έχουμε γράψει – αρέσει πολύ και μία περίπτωση από την Αργεντινή, η οποία δεν είναι και η μοναδική πρόταση, που απασχολεί από τον χώρο του εξωτερικού…

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top