Έμεινε με δέκα, έχασε απίστευτες ευκαιρίες, “κολλησε” στην ισοπαλία…

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έμεινε στο 1-1 στην Πολίχνη, χάνοντας τον Χρουσιέλ από το πρώτο ημίχρονο με αποβολή και μη εκμεταλλευόμενος τις απίστευτες ευκαιρίες για γκολ νίκης, που του δόθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ Β στην Πολίχνη με 1-1, μένοντας από το 42΄ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χρουιέλ και χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες στο τέλος της αναμέτρησης για το δεύτερο γκολ και τη νίκη.

Το πρώτο μέρος του αγώνα είχε δυσάρεστη εξέλιξη για τους “κυανόλευκους”, καθώς δέχθηκαν ένα ερασιτεχνικό γκολ από αντεπίθεση, μετά από δικό τους κόρνερ και έχασαν με δεύτερη κίτρινη τον κεντρικό αμυντικό τους.

Στο δεύτερο, ωστόσο και με παίκτη λιγότερο πάλεψαν σθεναρά, ισοφάρισαν πολύ γρήγορα με τον Δοϊρανλή και στο τέλος του παιχνιδιού έχασαν τα… “άχαστα”, καθώς μπορούσαν και έπρεπε να φτάσουν στη νίκη.

Οι στιγμές

Στο 8΄ ο Χειρίτραντας βγάζει τη σέντρα για το δεύτερο δοκάρι, ο Βιτλής γυρνά τη μπάλα, αλλά αυτή περνά άουτ πριν προλάβει να την προωθήσει στα δίχτυα κάποιος επιτιθέμενος.

Στο 22΄ ο Βιτλής εκτελεί κόρνερ και ο Κούστα από κοντά δεν καταφέρνει να στείλει τη μπάλα με το κεφάλι στην εστία.

Στο 23΄ ο Σπυράκος μέσα στην περιοχή σουτάρει επάνω στον Παλαβράκη, που απομακρύνει.

Γκολ για τον ΠΑΟΚ Β στο 26΄: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ για τον ΗΡΑΚΛΗ, οι αντίπαλοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Κανίς και τον Σπυράκο να βγαίνουν μόνοι με τον Παλαβράκη, ο πρώτος να δίνει σε κενή εστία στον δεύτερο και εκείνος να κάνει το 1-0.

Στο 42΄ υπερβολική αποβολή του Χρουσιέλ με δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Γιαξή. Με δέκα παίκτες ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΓΚΟΛ για τον ΗΡΑΚΛΗ στο 48΄: Ο Σπυρίδης σεντράρει από τα δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Πατράλη και δεύτερη από κοντά του Δοϊρανλή, που κάνει το 1-1.

Στο 68΄ πλάγια εκτέλεση φάουλ από τον Σίλβα, κεφαλιά του Κουντουριώτη, άουτ.

Στο 81΄ ο Χειρίτραντας μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή, αφήνει για τον Πατράλη, που εκτελεί επάνω στον Μοναστηρλή.

Στο 86΄ ο Χειρίτραντας μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του καταλήγει στο αριστερό δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΗΡΑΚΛΗ.

Στο 87΄ απίστευτη ευκαιρία για τον ΗΡΑΚΛΗ, με τον Μοναστηρλή να χάνει τη μπάλα, αλλά ο Κουντουριώτης σουτάρει επάνω στον τερματοφύλακα και όχι στην κενή εστία.

Oι συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Κιτσάκης (80′ Τσοπούρογλου), Κωττάς (46′ λ.τ Παναγιώτου), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (55′ Τσίκος), Γκούμας (67′ Ρούμιαντσεβ), Σπυράκος, Δαρέλας, Κανίς (80′ Γκιτέρσος).

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Σιούτας, Βιτλής, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Έμπο, Πατράλης, Δοϊρανλής (59′ λ.τ Σίλβα), Χειρίτραντας, Σπυρίδης (83′ Κωστόπουλος), Κούστα (66′ Κουντουριώτης).

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Ας αποδείξει εμπράκτως ότι αγάπησε την ομάδα ο κ. Ευγενίου…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top