Έμεινε πίσω από τα… αποδυτήρια…

Κακή εκκίνηση στις υποχρεώσεις του Ηρακλή για το 2024 και ήττα με 2-1 στην Καρδίτσα, καθώς οι “κυανόλευκοι” βρέθηκαν να “κυνηγούν” το σκορ από το δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Κακή εκκίνηση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2024 για τον Ηρακλή, καθώς υποχρεώθηκε σε ήττα με 2-1 στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση.

Το μεγάλο μειονέκτημα για τους «κυανολεύκους», το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν κατόρθωσαν να διαχειριστούν, είχε να κάνει με το γεγονός ότι δέχθηκαν γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ μόλις στο 2΄, με τον Σταμόπουλο, με την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να πληρώνει για μια ακόμη φορά την αδυναμία της στην αντιμετώπιση των στατικών φάσεων.

Ο Ηρακλής, αναγκαστικά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από εκεί και πέρα, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για ισοφάριση, ζήτησε πέναλτι, που δεν του δόθηκαν σε δύο περιπτώσεις, αλλά έμεινε μακριά από το γκολ, με συνέπεια οι γηπεδούχοι να κλείσουν τον αγώνα όπως τον άρχισαν, δηλαδή σκοράροντας (82΄ Κονίλιο), φτάνοντας στη διαμόρφωση 2-0, με τους «κυανόλευκους» να καταφέρνουν – απλώς – να μειώσουν σε 2-1 στο τέλος των καθυστερήσεων με τον Έμπο.

 

Οι στιγμές

Γκολ για την Αναγέννηση Καρδίτσας στο 2΄: Ο Ηρακλής πληρώνει για πολλοστή φορά την αδυναμία του στις στατικές φάσεις – και μάλιστα από τα αποδυτήρια – με τον Σταμόπουλο να σκοράρει και να κάνει το 1-0, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 16΄ ο Ηρακλής ζητεί πέναλτι, όταν κεφαλιά του Έμπο βρίσκει στο χέρι αντιπάλου, εντός περιοχής.

Στο 34΄ καλή στιγμή για τους «κυανολεύκους», καθώς ο Σπυρίδης επιχείρησε τη σέντρα – σουτ, για να επέμβει την τελευταία στιγμή ο Τσέλιος.

Στο 41΄ ο Κούστα βρίσκεται σε επίκαιρη θέση, αλλά η εκτέλεσή του δεν είναι η κατάλληλη.

Στο 44΄ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενουμένους, με τον Σπυρίδη να αποτυγχάνει σε τετ α τετ με τον Τσέλιο.

Στο 60΄ ο Κούστα επιχειρεί σουτ, χωρίς να βρει στόχο.

Στο 64΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, καθώς σουτ του Χειρίτραντα αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73΄ ακυρώνεται γκολ του Κούστα, λόγω οφσάιντ.

Στο 78΄ ο Σπυρίδης ανατρέπεται εντός της αντίπαλης περιοχής, αλλά ο διαιτητής έχει αντίθετη άποψη, καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ.

Γκολ για την Αναγέννηση Καρδίτσας στο 82΄: Ο Κονίλιο εκμεταλλεύεται αδράνεια της «κυανόλευκης» άμυνας και με δυνατό σουτ κάνει το 2-0.

Στο 87΄ ο Ξύδας εκτελεί, ο Παλαβράκης αποκρούει και στη συνέχεια η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του.

Γκολ για τον Ηρακλή στο 90΄+4΄: Ο Ημίθεος μειώνει με «βολίδα» του Έμπο σε 2-1.

 

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος (90+1′ Ντουμάνης), Γκόλιας, Κέρθι (65′ λ.τ Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (65′ Ξύδας), Μπούζας (78′ Ζάγγος), Κονίλιο (90+1′ Παπαδάκος).

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Πατράλης, Δοϊρανλής, Γκμπενιόν, Σπυρίδης, Σιούτας, Κούστα (90+1′ Τσουμάνης), Χειρίτραντας (75′ Σίλβα), Έμπο, Χρουσιέλ, Τόρες (66′ Κουντουριώτης).

 

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top