Χωρίς Βιτλή στην Καρδίτσα

Ο έμπειρος μπακ του Ηρακλή θα απουσιάσει λόγω καρτών.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ενημέρωη για την τελευταία προπόνηση της ομάδας:

Ξεκίνημα με το “δεξί” στις υποχρεώσεις της για το 2024 θέλει να κάνει η ομάδα μας, η οποία ταξιδεύει για την Καρδίτσα, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους 3 βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι (3 το μεσημέρι) με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση. Ο κόουτς Περικλής Αμανατίδης θέλει διακαώς την επιτυχία που θα συνοδευτεί και με καλή εμφάνιση, στοιχεία που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα να συνεχίσει το αήττητο σερί και να αναρριχηθεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 2.

Σ’ όλες τις προπονήσεις που προηγήθηκαν, μεγάλη βαρύτητα εκτός της αγωνιστικής ετοιμότητας, δόθηκε από το τεχνικό τιμ στην ψυχολογία των παικτών, όπου μάλιστα τονίστηκε η σημασία που έχει το αυριανό παιχνίδι για τον ΗΡΑΚΛΗ και τους στόχους του, εφόσον έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομάδα, λίγο πριν αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη, πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις 6 εναντίον 2, ταχύτητες και στατικές φάσεις, με χτυπήματα φάουλ και κόρνερ, τόσο σε θέση άμυνας, όσο και επίθεσης.

Εκτός του μακροχρόνια απόντα Βελλίδη, η ομάδα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Βιτλή, ο οποίος θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδόπουλος: “Ισοφαριστήκαμε από ανύπαρκτο κόρνερ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top